Kezdőlap » Mobil és tablet » Samsung Galaxy Tab Active

Samsung Galaxy Tab Active

A Samsung bejelentett egy új táblagépet az IFA 2014-es bemutatója után. Ez egy főleg üzletépítő célra kifejlesztett készülék.

A tablet biztonsági rendszere a Security Enhanced (SE) Android-re épül. A készülék ütés és vízálló. Vastag, gumis borítást és keretet szereltek rá fel, így egy 1,2 méterről leesés sem tesz kárt benne. Nem kifejezetten átlagfelhasználók számára fejlesztették ki, sokkal inkább az üzleti világ a célközönség.

3,5 megapixeles autófókuszos kamerája van, ami a vonalkódokat is könnyen átkutatja és a Galaxy Tab aktív NFC technológiája időt takarít meg a kommunikáció és a munkafolyamat menedzselésében. A hátsó kamerája 1,2 megapixeles.

8”-es kijelzővel rendelkezik 800*1200 pixeles felbontással. Android KitKat 4.4 operációs rendszer található a készüléken. “C-Pen” funkció is található rajta, ami segítségével könnyebben fordíthatunk szükség esetén. A processzora négy magos 1,2 GHz-os chip, amelyhez még jár ezen kívül 1,5 GB RAM és 16 GB tárhely is. A tárhely micro SD kártyával természetesen bővíthető egészen 64 GB-ig. Az akkumlátor cserélhető, egy feltöltéssel 10 órahosszáig használható. Az akkumlátor kapacitása 4450 mAh.

Extrákhoz tartozik még, hogy található benne gyorsulásmérő, illetve fényérzékelő is. Bluetooth 4.0, NFC, WIFI 802.11 a/b/g/n található benne GPS és GLONASS mellett. Az USB 2.0 High Speed érhető el rajta. 2 G, 3 G, illetve LTE hálózat érhető el róla.

A termék pontos megjelenése egyelőre még nem ismert, így az sem, hogy mennyire fogja a pénztárcákat megterhelni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

L90 DUAL – LG D410

Az L90 DUAL – LG D410 egy érintőképernyős jó paraméterekkel rendelkező okostelefon. 131,55 milliméter hosszúságú, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük