Kezdőlap » Hotel » Salerno szállásai

Salerno szállásai

Salerno városa Olaszországban található, Campania régióban, az ország délnyugati területein. A város a Salerno-öbölnél, a Tirrén-tenger partjainál fekszik, és itt található az előbb említett tenger egyik legforgalmasabb kikötője.
Ez a város 150 ezer fős lakosságával nagyvárosnak mondható, és igencsak sokan látogatnak el ide elsősorban azért, hogy a nyári idejüket itt töltsék. Szerencsére amellett, hogy nagyon szép tengerpartja, öble és strandjai vannak, néhány látnivaló is található itt, amit megnézhetünk. Többek között a nevezetességek között szokták említeni a helyi templomokat, mint a San Pietro in Vinculis-templomot, a Sant’Apollonia-templomot, és a Sant’Augustine-templomot. Látványosság a helyi katedrális, amit itt Duomo-nak neveznek, valamint a Castello di Arechi, és a D’Avossa Palota.

Amennyiben a szállásokat vesszük célba, érdemes áttekinteni még indulás előtt a szabad szobákat az egyes hotelekben, és ha tudjuk utazásunk pontos időpontját, foglaltatni is közülük. Online foglaltathatunk szobát a K Hotelbe, a 4 csillagos Grand Hotelbe, valamint a helyiek kedvenc helyére, a Novotel Hotel Est Arechi-ba is.
Központi helyen található a szép, 4 csillagos Centro Congressi Polo Nautico Hotel, és a tőle nem messze lévő Mediterranea Hotel. Aki olcsó szállást keres, nézze meg az Albergo Fiorenza Hotel ajánlatait, mert ez az egyetlen olyan hotel, amely a legkedvezőbb árakon kínálja szobáit.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egy híres finn város: Oulu

Oulu egész Finnországban a 6. legnagyobb város, amely a Botteni-öbölben található, teljesen a tajga északi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük