Kezdőlap » Hotel » Ruzyne, Prága külvárosa

Ruzyne, Prága külvárosa

Prága és Ruzyne között igazán nincs sok távolság, mindössze 12 kilométer, így egyik helyről a másikra könnyedén eljuthatunk, autóval szinte csak néhány perc, és máris ott vagyunk. Aki Prágába szeretne menni, akár megnézni a várost, akár üzleti út céljából, jól teszi hogyha a kisebb külvárosi részen, Ruzyne városában száll meg, hiszen itt több szép, igényes szálloda is található, amelyek különböző ajánlatokkal várják vendégeiket. Itt egyaránt találkozunk 4 csillagos szállodákkal, de akár kisebb panziókkal is.

Prága külvárosa zöld övezetben található, tele van parkokkal, így kellemesebb lehet itt megszállni, mint a nagyvárosban. Kiváló ajánlatokkal várja a vendégeit a Red&Blue Design Hotel, amely egy 4 csillaggal rendelkező szálláshely. Itt megfizethető árak vannak, amelyért cserébe nemcsak minőségi szállást, hanem reggelit is kapunk, így biztosan elégedetten távozunk majd. Gyakran érkeznek ide üzletemberek, és turisták is, hiszen jó kiindulópont ez a városba, amely mégis nyugodt pihenést biztosít. Ruzyne városba gyakran érkeznek egy-egy éjszakára is a vendégek, akik épp átszállnak egyik repülőjáratról a másikra, hiszen a szálláshely a prágai reptértől sincs messze.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ecuador, egy spanyol nyelvű ország

Ecuador Dél-Amerikában található ország, amelynek érdekessége, hogy nyugati oldalán a Csendes-óceán található, míg más oldalain …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük