Kezdőlap » Fitnesz » Rezgőpados tréning

Rezgőpados tréning

Színtiszta zsírégetés. A rezgő padot eredetileg orvosi műszerként használták: sérült sportolók erőnlétének megtartására, fejlesztésére. Jelenleg ez az egyetlen olyan módszer, amellyel a csontritkulást vissza lehet fordítani. Kifejezetten ajánlják üzletembereknek, elfoglalt, dolgozó anyukáknak, akiknek csak kevés idejük jut önmagukra, egészségükre, de a rohanó életmód mellett heti háromszor 20 perc azért belefér az életükbe. Egy-egy edzés ugyan is csak ennyi időt vesz igénybe.

Természetesen kitartásra és rendszerességre szükség van, viszont hamarabb láthatóak eredmények, mint más sportoknál, mert koncentráltak a gyakorlatok. a kényes területekre, például a comb oldalsó részére a derékra és a rémes úszógumira is célzottan lehet dolgozni. A szakemberek szerint a vibrációs edzőpadon olyanok is edzhetnek, akik egyébként a konditermek közelébe sem mehetnének valamilyen betegség miatt.

A legtöbb gyakorlat statikus? A személyre szabott frekvencián rezgő gépen kell megtartani magunkat, és bár ezek többsége elsőre nem könnyű, mégsem erőltetjük túl a kényes területeket? térdet, bokát, vagy éppen a vállakat, csuklót. Az eredmény gyors és látványos, ráadásul semmilyen drasztikus életmódváltás nem szükséges hozzá. Egy gyakorlat 40-50 másodpercig tart, 10 másodperces szünetekkel. A teljes test átmozgatható negyedóra színtiszta zsírégetés is lehet. A berendezés, amire az adott gyakorlattól függően állunk, ülünk, vagy éppen fekszünk, függőlegesen rezeg izom-összehúzódásokat és elernyedéseket hoz létre.

Rezgőpad az irányított fogyás! videó:

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Állóképességi edzés: végezhető reggel, üres gyomorral?

Vannak, akik már a reggeli órákban, munkaidő előtt futni mennek – és délután, miután végeztek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük