Kezdőlap » Hotel » Reifnitz, a Wörthi- tó partján

Reifnitz, a Wörthi- tó partján

Reifnitz egy kis falu, amely a Wörthi-tó partjánál helyezkedik el. Annak ellenére, hogy nem sokan élnek itt, mégis jelentős kis településnek mondhatjuk, hiszen turisztikai szempontból sokan szemelik ki célpontnak. Azok, akik a mesés szépségű Wörthi-tóhoz szeretnének menni nyaralni, olyan helyre vágynak, amely csendes, nem is drága, mégis közel van a tóparthoz. Mivel Reifnitz pontosan ilyen hely, ezért sokan jönnek ide megszállni.
A településen több panzió, vendégház, szálloda, és apartman is található, ami azért jó, mert akár családok, akár üzleti személyek szeretnének ide jönni, mindenki megtalálja a neki megfelelő helyet. Vannak olyan szállodák, melyekhez külön wellness részleg, míg máshol rendezvények lebonyolítására alkalmas termek találhatók. A legnépszerűbb ötcsillagos helyek között említhetjük meg az Appartements Perdachert, a Buchenheim-et, és az Aenea designhotel-t.
Nagyon sok magyar turista is van, aki szeret a Wörthi-tóhoz menni nyaralni, ennek nemcsak a szép környezet lehet az oka, hanem a megfelelő árkategória is. Sokan szeretik az Alpokban eltölteni a szabadidejüket, hiszen itt a természetben tudnak sportolni, pihenni, vagy akár kirándulni is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük