Kezdőlap » Hotel » Regent óceánjáró luxus hotel

Regent óceánjáró luxus hotel

A Regent óceánjáró hajói minden kontinenst bejárnak, így hogyha felfedező kedvünkben vagyunk, egy ilyen út fantasztikus élményt jelenthet számunkra. Ezek az óceánjáró hajók arra lettek tervezve, hogy egyszerre több 100 vendéget szórakoztassanak, kiszolgáljanak. Itt szinte minden igényünket kiszolgálják, hiszen a 6 csillagos óceánjárókon nemcsak a fantasztikus szállást élvezhetjük, hanem a legalább ilyen színvonalú étkeztetést, és szolgáltatásokat is. Választhatunk, hogy egy hétre, vagy tíz napos útra szeretnénk menni. A hajóutak jellemzője, hogy napról-napra más célállomást vesznek célba, ahol ki is köt aznap a hajó, ekkor persze az utasok különböző szárazföldi kalandokban vehetnek részt, mint például a városban a nevezetességek megtekintése. Általában a programban szerepel egy olyan nap is, amikor az utasok a hajón töltik az egész napot.

Amennyiben nyugodtabb utazáson szeretnénk részt venni, és nem a pörgős, zajos kikapcsolódást kedveljük, akkor megfelelő választás lehet számunkra a Regent Seven Seas Társaság, amelynél a hajó fedélzetén könyvtárat, személyes pincért, valamint színvonalas idegenvezetést és szárazföldi programokat, múzeumlátogatásokat várhatunk. A Seven Seas Társaság a szakmában a legfelső luxuskategóriához tartozik, és flottája részeként megemlíthetjük az óceánjárókat, amelyek 700 férőhelyesek, de van egy igazán exkluzív hajójuk, amely 330 férőhelyes, és Paul Gauguin-nek nevezik, ez az összes közül a legexkluzívabb.

A társaság legnagyobb hajóin a vendégek rendelkezésére áll a non-stop szobaszerviz, valamint jellemző, hogy mindenből a legszélesebb palettáról válogathatnak kedvükre az utasok. Választhatunk, hogy egyéni, vagy ültetett étkezést szeretnénk, vagy hogy a szálláshelyünknél legyen e saját balcon, vagy megelégszünk az óceánra tekintő ablakokkal. A hajó legénysége az utasok minden kívánságát lesi, a nap 24 órájában. Az óceánjáró hajók teljesen biztonságosak, hiszen a repülőgépekhez hasonló stabilizátorok vannak a víz alatti hajótestre szerelve, amit akkor nyitnak ki, hogyha erős hullámok vannak a víz felszínén, így a himbálódzást is csökkenteni tudják.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Calvi

Calvi egy 2400 fős lakosságú kisebb település Olaszországban, a Compania régióban. Nápoly városától 60 kilométerre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük