Kezdőlap » Egészséges életmód » Rakj rendet a fejedben, az életedben!

Rakj rendet a fejedben, az életedben!

Biztosan hallottad már te is, hogy a gondolatnak hatalma van.  Ha átalakítod a gondolkodásod, akkor megkaphatod mindazt mire vágysz. Ez bizonyára egyszerűnek tűnik, de valóban az? Vannak, akiknek ez könnyedén megy és vannak akiknek kevésbé.  Ami biztos, hogy amíg káosz van a fejedben, az életedben, addig boldogtalan maradsz és folyton fáradt leszel és morcos. Ne rohanj folyton, hanem állj meg egy pillanatra és figyelj önmagadra.

5 dolog amire érdemes figyelned!

1. Nyugodj le és gondold végig a teendőidet. Először csak a mai napra gondolj, aztán 2 napra, hétre, hónapra, hónapokra tervezz.

2. Rangsorolj! Melyik a fontosabb? Mi legyen a sorrend.

3. Oszd be az időd! Mire mennyi időd van, akár perced, vagy órád. Mennyi kellene?

4. Ha fölösleges dolgokat is bevállaltál, hát add le őket.

5. Ne szégyellj segítséget kérni, ha nem megy egyedül. Ma már rengeteg eszköz és szakember áll rendelkezésre aki beosztja az idődet veled együtt és segít megtalálni a megoldásokat.

Fontos, hogy legyen erőd, időd energiád önmagadra, a családodra. A családi életedben, a baráti kapcsolataidban is rendnek kell uralkodnia. Ha folyton kimerült vagy és kikészíted magad, mert dühöngsz és soha semmire nincs időd, akkor annak az egészséged is a kárát láthatja. Rakj rendet a fejedben, magadban és a külvilág tükrözni fogja a harmóniát körülötted. Gondolj egy pozitív, nyugodt, szeretetteljes életre és indulj el a megvalósítás útján. Csak te tudod ezt megtenni, csak te tudod ezt megteremteni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Koffein – barát vagy ellenség?

Mi a koffein? A koffein izgatószer, ami növeli az éberséget, koncentrációt és az állóképességet. Leggyakrabban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük