Kezdőlap » Otthon végezhető munka » Próbavásárlás mint jövedelemkiegészítés

Próbavásárlás mint jövedelemkiegészítés

Manapság a pénz az a dolog, amiből sosem elég. Gyűjthetünk hobbira, új bútorra, vagy éppen a havi rezsire. Sok lehetőséget ajánlanak különböző “cégek”, ha távmunkában, Interneten keresztül végezhető munkáról van szó, viszont ezek közül kiemelkedik a próbavásárlás, amely mindig valós vállalkozáshoz köthető, és tényleges ajánlat áll mögötte.

Magyarországon a próbavásárlói megbízásokat adó – általában piackutató – cégek megkövetelik a munkatársaiktól, hogy rendelkezzenek olyan vállalkozással, amely az elvégzett munkáról számlát tud adni. Lehet valaki egyéni vállalkozó, adószámmal rendelkező magánszemély, vagy kft., bt., illetve egyéb gazdasági társaság tulajdonosa vagy alkalmazottja, a lényeg, hogy a megbízást adó cég profiljába illő tevékenységi körről tudjon számlát adni. Ezeket TEÁOR-számmal jelölik, és a megbízó cég már a jelentkezéskor tájékoztat róluk. A legtöbb próbavásárlói munkára Interneten keresztül is lehet jelentkezni, általában adatlapok kitöltését követően juthatunk hozzá megbízásokhoz. Az adatokat érdemes pontosan, kertelés nélkül megadni, hiszen ezek alapján épül fel a próbavásárlói profil, és határozzák meg a ránk bízható feladatok milyenségét, mennyiségét. Ne tagadjuk le, ha szemüvegesek vagyunk, és ne hazudjunk magunknak okostelefont, ha csak egy egyszerűbb mobiltelefon-készüléket használunk. Az elvégzett munkáról mindig pontos jelentést kell adni, így a vásárlás körülményeire, az a közben szerzett benyomásokra nagyon kell figyelni, hogy a jelentés kitöltésekor visszaidézhetők legyenek. Nagyon fontos, hogy a próbavásárló általában nem fedheti fel személyét, és az érintett üzlet alkalmazottja nem jöhet rá, hogy éppen ilyen rejtett tesztvevő érkezett hozzá.

A próbavásárló feladata mindig izgalmas, színes, és olyan területekre enged betekintést, amelyről egyszerű vásárlóként nem biztos, hogy tudomást szerezhetünk, és a gyártók, márkatulajdonosok szemszögéből is vizsgálódhatunk. Ha szabadidőnket hasznosan, pénzkeresettel szeretnénk eltölteni, akkor ajánlott ilyen munkalehetőség után nézni. Bár csak részben végezhetők otthonról, hiszen a megadott üzletet általában fel kell keresni személyesen is, de találhatunk lakóhelyünkhöz, munkahelyünkhöz közeli ajánlatokat is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Átverések az otthoni munkával

Már szó volt az otthon végezhető munkáról, ami valós munka. Igazi cégek dolgozói, otthonról végzik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük