Kezdőlap » Hotel » Premium Voyageur utazás

Premium Voyageur utazás

A Premium Voyageur kifejezést az Air France légitársaság hozta be a köztudatba nemrégiben. Sokan panaszkodtak arra, a gazdagabb rétegekből, hogy ne szeretik azokat a repülőutakat, amikor akár az első osztályon is több utassal együtt, egy helyen kell utazniuk, és emiatt nem érzik magukat kellemesen egy repülőút alatt. Az Air France úgy gondolta csinál egy olyan repülőgépet, ami az ilyen utazásra vágyóknak tökéletesen megfelel majd. A Premium Voyageur szolgáltatás azt jelenti, hogy szó szerint egy luxusszállodai szobát kapunk a repülőgépen, ahol csak mi vagyunk, vagy ha úgy akarjuk, akkor még a családunk is. Ezek a szobák 4-5 csillagos kiszolgálást biztosítanak az utasok számára, mindemellett pedig minden olyan luxust, ami beletartozik a prémium kategóriába. Ezekben a szobákban alapfelszereltség a wifi, az LCD televízió, a kanapé, egy kényelmes ágy, minibár, és természetesen egyéb extrák, amit mi igénylünk.

A Premium Voyageur-nek azonban van egy kicsit „lebutított” változata is, amikor nem szobákra van osztva egy repülőrész, hanem hasonló, mint egy szokványos belső tér, csak annyi változtatással, hogy a székek egymástól körülbelül 1,5méter távolságra helyezkednek el, ezáltal is megteremtve egy minimális magánszférát.

Természetesen az ilyen utazásnak meg kell fizetni az árát, tehát retúrjeggyel egy Premium Voyageur osztály New Yorkba 280 ezer forint, Dubaiba 285 ezer forint, Pekingbe 310 ezer forint, Tokióba 485 ezer forint, Szöulba 490 ezer forint, Oszakába 510 ezer forint, Kairóba 265 ezer forint, Mexikóvárosba 350 ezer forint, Sao Paulóba 330 ezer forint, és Buenos Airesbe pedig 330 ezer forint. Egyszóval, hogyha ilyen utazást választunk, bizony jól bele kell nyúlnunk a zsebünkbe, ha nem vagyunk milliárdosok.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az angol érsekség városa, Canterbury

Canterbury városa délkelet Angliában található, közel van a Stour-folyóhoz. Canterbury városának a gazdaságát elsősorban a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük