Kezdőlap » férfi póló » Pólót vagy inget érdemesebb hordania egy férfinak?

Pólót vagy inget érdemesebb hordania egy férfinak?

Napjainkban ha egy férfi ruhát szeretne vásárolni magának, voltaképpen szinte véget nem érő árukínálatból van lehetősége választani. A pólók területén is bőven van választék, azonban a férfiak körében felmerülhet a kérdés, hogy pólót, vagy inget érdemesebb inkább hordani. Hogy biztos döntést tudjunk hozni, érdemes több szempontból is megvizsgálni a kérdést.
A férfi pólók lényegesen lezserebb, könnyedebb viseletek az ingeknél, sok esetben kényelmesebbek is lehetnek. Télen kétségtelenül a pólók részesülnek előnyben a férfiak számára, hiszen jobb a szigetelésük, ezen kívül manapság már az sem ritka, ha egy férfi pólónak hosszú ujja van, ami kifejezetten praktikus lehet hidegebb idő esetén.

Nyáron a rövidebb ujjú pólókat érdemes hordani, ekkor azonban már érdemes elgondolkodni azon, hogy ingre cseréljük a pólónkat, hiszen az ing a gombolásos technika miatt jobban szellőzik.
Nincs kizárva természetesen az sem, hogy egyszerre használjuk a kettőt, egy igényesen összeállított párosítás – például sötét póló a sötétebb inghez – kifejezetten tetszetős lehet.
Az ing kétségkívül elegánsabb, nívósabb viselet a pólóknál, ám ez nem jelenti azt, hogy egy pólót nem lehet nívósan hordani. Kifejezetten stílusos megjelenés napjainkban, ha egy alkalmi viselet összeállításánál a zakó alá nem inget, hanem pólót húzunk. Ez esetben azonban ügyelnünk kell arra, hogy a zakó és a póló színe legalább árnyalataiban egyezzen, különben nem érjük el a kívánt hatást, és idegen lesz az összkép. Lehetőség van nyakkendőt is húznunk egy férfi pólóra, de ettől inkább tartózkodjunk, mert nem kifejezzen előnyös a használata.

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Melyiket viseljem (férfi póló)?

Az erősebb nem többsége szereti a laza öltözködési módot. Vannak viszont, akik csak ingben tudják …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük