Kezdőlap » gyerek póló » Pólófestés

Pólófestés

Ha szeretnénk gyermekünket egyedi pólókban járatni, és közben elfoglaltságot is találni neki, tökéletes családi program egy esős délutánon, vagy éppen egy napsütéses napon, a friss levegőn a pólófestés. Semmi más nem kell hozzá, csak egy csomag színes ruhafesték és natúr pólók, lehetnek színesek vagy fehérek.

A fehér pólónak nagyon szép alapot ad, ha előtte batikoljuk. Ahhoz másfajta, hígabb ruhafesték szűkséges, üveggolyók és gumi. Pár üveggolyót gumizzuk rá a póló felületére, hogy egy kis dudor keletkezzen. Ezután áztassuk be a pólót a festékbe (a festék fajtájától függ, mennyi időre). A gumik helyén nem fogja érni festék az anyagot, így a színes pólón érdekes fehér körök lesznek láthatóak. Miután megszárítottuk, kezdődhet a mintafestés.
A különböző alakzatok festéséhez kaphatóak szivacsból készült formák. Ez már egy kisgyermek számára is élvezhető tevékenység: csak bele kell nyomkodni a szivacsfigurát a színes festékbe és rányomni a pólóra. A felnőttek, vagy a nagyobb gyerekek maguktól is rajzolgathatnak mintákat, csak mindig emlékeztessük gyermekünket, hogy úgy fessen, hogy utána szívesen hordja majd a pólót.

Természetesen nem várhatjuk el, hogy hibátlan, számunkra is tökéletesen esztétikus alkotások szülessenek, de nem is ez a játék lényege. Egy gyermek szívesen felvesz olyan ruhát, amit ő készített. Ez megerősíti benne az alkotási vágyat, és érzi, hogy munkája hasznos volt. Néha utalhatunk gyermekünknek, hogy kicsit kevesebb figurát rakjon egymásra, mert csak egy barna pacni fog maradni, de igyekezzünk önállóságra nevelni őket. Nekik is jobban esik, hogyha saját maguk fantáziája szerint alkothatnak.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Itt a póló, hol a póló…

Minden gyermekes szülő rendszeresen szembesül azzal a “borzasztó” dologgal, hogy csemetéje ismét kinőtte ezt,azt,amazt. Mivel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük