Kezdőlap » Házépítés » Polisztirol alapú födémrendszer a családi házaknál

Polisztirol alapú födémrendszer a családi házaknál

A ProKoncept, vagy polisztirol alapú födémrendszer a családi házaknál egy alul és felül is sík, sűrűn bordázott valamint úgynevezett fejlemezes monolit vasbeton szerkezet. Ennek megfelelően nem is kell említeni, hogy mennyire tartós, és mennyire jó a hőszigetelő képessége, valamint természetesen a vasbeton szerkezetnek köszönhetően a hőtartó képessége is rendkívül örvendetes. A polisztirol alapú födémrendszer geometriai kialakítását a polisztirol födémelemek úgy biztosítják, hogy a bent maradó zsaluzat segít abban, hogy megfelelően működjön a szerkezet. Nagyon pozitív tulajdonsága továbbá, természetesen az eddig említetteken kívül az is ennek a tetőszerkezetnek, illetve födémrendszernek, hogy minden esetben, mivel a gyártótól magától kell ezt a típusú polisztirol alapú födémrendszert megrendelni, ezért minden esetben, minden épület födémrendszerét teljes mértékben egyedileg szabva gyártják le, azaz teljes mértékben testreszabott dologról van szó. Ezzel azt a hatalmas előnyt kaphatjuk meg, hogy a polisztirol alapú födémrendszer a legkülönlegesebb igényekhez is megfelelően képes alkalmazkodni, tehát legyen bármilyen egyedi kívánságunk a családi házunk felépítését illetően, azt a gyártó személyesen nekünk valósítja meg.

A födémrendszer másik pozitív tulajdonsága, természetesen az eddig említetteken kívül, hogy teljes mértékben függetlenül a terheléstől akár alkalmas tíz méter áthidalására is, és nem igényel egyáltalán darut, vagy egyéb más eszközt a helyszínre állítása sem, és a behelyezése sem, hiszen a födém fesztávjai teljes mértékben kötetlenek. Annak megfelelően, hogy jól alá tudjuk támasztani a szerkezetet, szükségünk lesz ritkított fa vagy pedig állítható fém zsalura. A födémnek a saját terhelése mindösszesen kétszázötven kilogramm, per négyzetméter, így ennek megfelelően az önsúlyának köszönhetően akár utólagos födém megerősítéseknél, vagy esetleg felújítások alkalmával is, de akár a terhelések érzékeny beruházásoknál is kiválóan alkalmazható, egyszóval szinte csak pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a polisztirol alapú födémrendszer. Emellett, a födémszerkezet teljes mértékben hőhídmentes, csakúgy, mint a technológia más elemei is, mint például a polisztirol alapú tetőszerkezet is, amelynek szintén számos pozitív tulajdonsága van, és így kiválóan alkalmazható családi házaknál való építkezéskor.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Polisztirol tetőelem a családi házaknál

Az úgynevezett ProKoncept, vagy más néven polisztirol tetőelem alkalmazása azt teszi lehetővé, hogy miután elkészítettük …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük