Kezdőlap » Hotel » Planet Sushi étterem

Planet Sushi étterem

Budapesten több Planet Sushi étterem található, hiszen ez egy étteremlánc, mely hagyományőrző, japán ételeket szolgál fel vendégeinek. Az étlapon több mint 50 féle sushit találunk, amelyekhez az alapanyagokat egyenesen a Csendes-óceánból szállítják ide, köztük találunk sashimit, nigirit és tatikit is. Persze nem csak nyers halakból készült ételeket ehetünk itt, hanem többféle húsból készült meleg ételeket is, és természetesen vegetáriánus fogásokat is választhatunk. Vannak előételek, például miso leves, vagy finom saláták.

A desszertek között is találunk érdekességeket, és finomságokat, például az eperrel kínált kehelyben elkészített zöld teás fagylalt, valamint az ízletes gyümölcsökből álló tál, a kudamono. Egy másik rendkívül finom édesség a domino, amely japán csokoládéba göngyölt gyümölcskülönlegesség. Az italok között megtalálhatjuk a japán sört, a szilvabort, a szakét, azonban el sem tudjuk képzelni, hogy mennyi teavariációt kóstolhatunk itt, csak hogy egy példát említsünk, zöldteát zöldalma darabokkal. Az étterem belső kialakítása valóban igazi japán stílusú, így erre nem lehet panasz. Aki szereti a japán konyhát, és tradicionális ételeket, látogasson el ide, hiszen itt valóban rendkívül finom fogásokat ehet, hiteles környezetben, és persze megfelelő áron.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vír szigete

Horvátországban, Zadartól összesen 25 kilométerre található Vír szigete, amely Dalmácia északnyugati részén helyezkedik el. Ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük