Kezdőlap » Betegségek » Pióca terápia

Pióca terápia

A pióca kezeléses gyógyítás már nagyon régen világszerte jól ismert eljárás. Ha gyengéd érzékeny testünk van akkor csak pár piócát alkalmazhatnak a szakemberek viszont ha erős nem érzékeny semmire se a testünk akkor egy kicsit több is kerülhet ránk. A piócás gyógyítás nem másra jó mint a véralvadás ellen. De jótékony hatása van még a nyálkamirigyre is.
Segíthet még a vérnyomásunk csökkentése érdekében. Szervezetünkbe segíti a fehére gyorsabb bejutását a szervezetünkbe. Van még érgörcsoldó hatása. Ez a kezelés olyan a szervezetünknek mintha egy finom koktélt innánk mert fokozza az anyagcserénket.

Hogy is működik ez?

Ez a kezelés úgy működik hogy a piócát ráteszik a kijelölt pontra és a pióca teszi a dolgát. Odatapadása után a hely és az érintett szerv között egy kapcsolat vérrendszeri kapcsolat jön létre ami a pióca nyálában található enzim mennyiségét.
A kezelés során befolyásolja a oxigénvételt és minden olyan kémiai reakciónk felgyorsulását ami segíthet nekünk a gyógyulásunkban. A terápia megfiatalítja a szervezetünket külsőleg és egyben belsőleg is. Természetesen nem egy kezelésre van szükségünk hanem többre de már az első kezelésnél lecsillapul a fájdalmunk.

Alkalmazható területek:

A pióca kezelés elsősorban szív és vérkeringés elleni problémákra van segítségül. De segítségül lehet még a nyirokcsomókra és a mély trombózisok kezelésére is. Ezek az első kezelésnél nem egyből fog megjavulni hanem már a második kezelésnél csodatévő hatást érnek el a piócák!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen kórokozók vannak?

A kórokozóknak három nagy csoportja van a baktériumok, a vírusok és a gombák. A baktériumok …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük