Kezdőlap » Divat és szépség » Pattanások eltüntetése

Pattanások eltüntetése

Ki ne gyűlölné a pattanásokat az arc bármely részén ?! Eltudja csúfítani az egyébként szép arcot . Sajnos , ha csak akár egy pattanás is megjelenik az arcon, sok nő elveszíti egykori önbizalmát , szégyenkezve megy végig az utcán és úgy érzi mintha mindenki Őt nézné . De akkor mit tegyünk , hogy ne kelljen ezekkel az átkozott piros gyulladt foltokkal élni mindennapjainkat ? A megoldást , akár az otthonodban is megtalálhatod . Ahhoz , hogy elkerüljük a pattanások megjelenését , minden este sminkünket le kell mosni , és hidratálni kell az arcunkat, illetve tonikkal kell mosni . Ezzel elkerülhetjük a pattanások jövőbeni megjelenését .

Viszont , ha már erről lecsúsztunk és megjelentek az apró vagy éppen nagy vörös foltok , akkor irány a fürdőszoba . Miért ? Azért , mert ott található minden háztartásban a fogkrém , ami tökéletesen alkalmazható a gyulladt pattanások leszárítására . Használata egyszerű , hiszen csak a krémet kell az arcunkon éktelenkedő piros foltra kenni . Ha lehet ezt tedd meg lefekvés előtt és egész estére hagyd az arcodon , reggelre leviszi a gyulladást és csökkenti a pattanás méretét .

Még egy tipp a szép bőrért : A bőr akkor szép , ha tud lélegezni . Egész nap alapozók és krémek gátolják ebben . Este ha haza érünk , melegítsünk fel egy kis vizet , és gőzöljük meg az arcunkat . A gőz segít a pórusok kitágításában , megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól, kosztól , illetve a baktériumoktól . Próbáld ki a fent leírtakat és többé nem kell szembesülnöd pattanásos bőröd miatt .

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan ápoljuk a bőrünket?

A bőrápolás a megfelelő higiénia része, mindennapos tevékenységünkké kell, hogy váljon. A mindennapos tisztálkodás mellett, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük