Kezdőlap » Hotel » Parndorf

Parndorf

Parndorf városa Ausztriában található, nem messze a magyar határtól. A település, melyet magyarul Pándorfalunak neveznek, az osztrák fővárostól, Bécstől 48 kilométerre fekszik, és a legközelebbi nagyváros, amely csak 5 kilométerre van tőle, Nezsider.
Ezen a 4000 fő által lakott kis településen is akad néhány olyan dolog, melyet érdemes megtekinteni, ideutazásunk alkalmával. Közel található hozzá a Fertő-tó, ami bár a magyar határon túl van, mégis sokan járnak ide hazánkból is nyaralni, és nem ritka, hogy éppen Parndorfban szállnak meg. Sokak számára hangozhat ismerősen a McArthurGlen Designer Outlet Center is, amely egy óriási bevásárlóközpont. Hogyha már eleget vásárolgattunk, és arra adnánk a fejünket, hogy felfedezzük a települést, érdemes végigsétálni az utcákon, és megnézni a Szent László római katolikus templomot, és az egykori osztrák védelmi rendszer, a Cartunumtól Nezsiderig húzódó sánc maradványait is.

Persze szállásra is szükségünk lesz amíg Parndorfban vagyunk, tehát nézzük meg a 4 csillagos hotel, a Pannonia Tower Hotel ajánlatait, és ha lehet, előre foglaltassunk szállást. Ez a település tökéletesen alkalmas lehet arra, hogy ha Ausztriában akár a fővároshoz közel, akár a tóhoz közel szeretnénk jó áron megszállni, és emellett közel van Magyarországhoz is, így az odaút sem lesz hosszú, és költséges.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zalakaros, a fürdőváros

Zalakaros, egy igazi fürdőváros, népszerű turistacélpont, amely Zala megyében található, az ország délnyugati részén. Népszerűségének …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük