Kezdőlap » Hotel » Paraguay fővárosa, Asunción

Paraguay fővárosa, Asunción

Asunción nemcsak az ország fővárosa, hanem az ipari és kulturális központja is egyben, ahol a kormány székhelye is található. A városban több mint másfél millió ember él, amihez az is hozzátartozik, hogy több kisebb település hozzá lett csatolva az idők folyamán.
Paraguay az egyik legnépszerűbb dél-amerikai úti cél Argentína és Brazília után, ezért Asunción egy olyan központtá vált, ahova minden olyan turista legalább egyszer ellátogat, aki az országba utazott valaha is. Népszerűségének köszönhetően nagyon sok jó minőségű szálláshely található a városban, ezek közül a legjobb ajánlatokat az Excelsior Hotel, a Sheraton Hotel Asunción, a Granados Park Hotel nyújtja. Árkategóriában a Crowne Plaza Hotel, az Internacional Hotel és a Hotel Chaco amik magasan a legjobbak a háromcsillagos szállodák közül.
A városban nagyon sok látnivaló akad, ezért a következő hét helyet mindenféleképpen vegyük fel a városnézési programjaink közé. Látogassunk el a Casa de Independencia épületéhez, a La Encarnación templomhoz, valamint a hősök nyughelyéhez, a Panteón Nacionalhoz. Érdemes megnézni a régi szenátusi épületet, és a Palacio de los Lópezt, azaz az elnöki palotát is. A Godoi Múzeum, és a Catedral Metropolitana, azaz a főszékesegyház épülete is méltó arra, hogy ellátogassunk oda.
Asunciónba eljuthatunk közvetlenül Budapestről is, hiszen a fővárosi repülőtérről is indítanak ide járatokat, azonban készüljünk fel a drága repülőjegyre, ami esetleg félmillió forintba is kerülhet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ismerjük meg Girona-t

Girona, a magyarok számára bizonyára ismert üdülőhely, mivel nagyon sok repülőjárat landol itt, ami Budapestről …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük