Kezdőlap » Hotel » Paradise Point hotel

Paradise Point hotel

A Paradise Point hotel Hawaiin, Oahun található, a csendes és napfényes keleti parton. Ide egyszerűen lehet eljutni Honolulutól, Hawaii központjától, akár már 20 perc alatt odaérhetünk. Ez a Kaiula öbölnél található ház tulajdonképpen egészen hétköznapinak tűnik, mégis minden luxus megvan benne, amire csak szükség lehet. A ház közvetlenül a homokos tengerpartnál helyezkedik el, összesen 5 hálószoba, 3 és egy fél fürdőszoba van benne. Maga a terület, ami ezt az egészet körülveszi, 4,5 hektáron terül el, és biztonságos fallal van körbekerítve, így bejutni csak egy szigorúan őrzött kapun lehet. Maga a Paradise hotel 465 m2.
Ami a ház felosztását illeti, egy központi nappali helyiség található benne, melynek mennyezetét a tetőszerkezeti gerendák díszítik, a padló pedig homokszínű márványból lett kialakítva. A ház tervezői gondoskodtak a csodás kilátásról, hiszen a nappali mindkét oldalát üvegfallal helyettesítették, így rálátni az óceánra is. Az egyik legjobb hely a házban az úgynevezett média szoba, ahol minden modern szórakoztató elektronika megtalálható, többek között egy 150 cm-es képátlóval rendelkező televízió.

Habár a Paradise Point hotel belsője is mesés, az udvarnál sem az egyszerűségre törekedtek a tervezői. A kerti belső udvarban egy olyan lagúna-szerű úszómedence található, melybe 8 vízesésből folyik a víz, és amely körül sziklás rész lett kialakítva. Rögtön a medence mellett kényelmes fotelekben pihenhetünk egy fedett teraszon, és kicsivel arrébb egy étkező is található.
A Paradise Point hotel Glenn és Debra Weinberger tulajdonában áll, azonban kiadó bárki számára, aki képes megfizetni az egy éjszakára vonatkozó 585 ezer – 1,17 millió forintos árat érte.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zalakaros, a fürdőváros

Zalakaros, egy igazi fürdőváros, népszerű turistacélpont, amely Zala megyében található, az ország délnyugati részén. Népszerűségének …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük