Kezdőlap » Hotel » Otopeni, Bukarest külvárosa

Otopeni, Bukarest külvárosa

Otopeni városa Romániában található, azt is mondhatnánk, hogy Bukarest egyik külvárosi része, amely a fővárostól mindössze 15 kilométerre található. A kisváros a Colentina folyónál, és a Pasarea patak mellett fekszik. Itt található az ország legnagyobb repülőtere, ezért rendkívül forgalmas helyről van szó.

Hogyha Bukarestet szeretnénk megismerni, akkor Otopeni városrésze tökéletesen alkalmas arra, hogy itt megszálljunk, a fővárostól néhány percre. Itt bármilyen szállást megtalálunk, amiket többnyire interneten is előfoglaltathatunk. A legnépszerűbb az ide érkezők körében az Angelo Airporthotel Bucharest, amely egy 4 csillagos szálloda. Habár itt kissé magasak az árak, de az elhelyezkedésére és a minőségi ellátására a szálláshelynek nem lehet panaszunk. Ugyancsak sokan szállnak meg a Hotel Rin nevű szintén 4 csillagos szálláshelyen, valamint a 3 csillagos Denisa Hotelben is.
A város a Budapesttől 834 kilométerre található, így hogyha olcsón szeretnénk ide eljutni, akkor válasszuk a buszos utak egyikét, hiszen autóval kissé már fárasztó lehet ekkora távot megtenni. Természetesen, a leggyorsabb, és leginkább komfortos utazási mód egyértelműen a repülő, akár még fapados járatokat is találhatunk olcsón. Hogyha pedig elmennénk a román fővárosba városnézésre, akkor be is fizethetünk helyben, hogy biztosan mindent lássunk amit érdemes, valamint hogy idegenvezető vezessen körbe a városon.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ismerjük meg Girona-t

Girona, a magyarok számára bizonyára ismert üdülőhely, mivel nagyon sok repülőjárat landol itt, ami Budapestről …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük