Kezdőlap » Ingatlan » Online albérletkeresés

Online albérletkeresés

Ha valaki manapság az interneten keres albérletet, sokszor belefuthat ismétlődő hirdetésekbe, melyek csak rabolják az ember idejét, mert először fel sem tűnik, hogy ugyanazzal van dolgunk. Ezen kívül belefuthatnunk teljesen „kamu” hirdetésekbe is, melyek nem is léteznek, csak azért teszik fel őket különböző ingatlanos cégek, hogy ezzel becsaljanak irodájukba. „Sajnos már nem él a hirdetés, de mutathatok önnek ennyi és ennyi forintért másikat, ha befárad irodánkba”.

Ez azért feleslegesen zavaró dolog, mert ha az ember a saját szabadidejében keresi a hirdetéseket, akkor nyilván nem akar ingatlanoshoz fordulni, anyagi vagy bármilyen más oknál fogva, de így is belefut ezekbe az ügyfélvadász hirdetésekbe, melyeknek semmi keresnivalójuk sincsen ott. Aki ingatlanoshoz szeretne fordulni, az pedig nem saját maga fog keresni az interneten, tehát teljesen felesleges időhúzás az egész. Vannak olyan oldalak, melyeken már lejárt hirdetések tömkelegével találkozhatunk (aukciós oldalak), ezek böngészése szintén nem hatékony, mert sok időt vesz el, csak megbízható oldalakon érdemes böngészni ezzel megkönnyítve a saját munkánkat. Ne dőljünk be az áraknak se, a különböző aukciós oldalakon hirdetett albérletek, sokszor gyanúsan alacsony áron kerülnek fel, de mikor a leírásból kiderül, hogy a kiírt díj például napi díj, akkor a szívéhez kaphat az ember.

A számunkra megfelelő albérlet megtalálása időbe telik, de nem szabad elkapkodni a procedúrát, mert sok további kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, ha nem az első három „nincsen jobb” albérletek közül választunk, hanem tovább kutatunk, az után a hely után, amiben aztán szívesen töltjük majd mindennapjainkat. Minimum egy havi keresgélési idő kell, ahhoz hogy tisztában legyünk a kínálattal és körvonalazódjon bennünk, hogy pontosan mit is szeretnénk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan várjuk a vevőjelölteket?

Ha sikerül lehetséges vevőkkel egy bemutató időpontot egyeztetni a házunk eladása kapcsán, akkor arra érdemes …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük