Kezdőlap » Hotel » Odessa szállásai

Odessa szállásai

Odessa egy olyan Ukrajnában található nyaralóhely, amely korábban Oroszországhoz tartozott. Népszerűsége nem annyira élénk, mint más turistaparadicsomoké, azonban gyakran érkeznek ide is évente emberek, hogy megnézzék a ezt a helyet, és itt töltsék el szabadidejüket.
A város elsősorban a szállodái miatt kedvelt, hiszen a helyi szálláshelyek sokszínűek, szinte minden megtalálható itt, melyet egy utazó kívánhat magának. Természetesen a városban nem csak hotelek, és drága szállodák, hanem apartmanok és vendégházak is fellelhetők, melyek azzal kedveskednek vendégeiknek, hogy ajánlataikat előrebocsájtják online, így akár szállást foglalhatunk is előre interneten keresztül. Hogyha Odessa-ba szeretnénk utazni, készüljünk fel arra, hogy a legjobb ajánlatokat mindenképp a specialista utazási irodákban kaphatjuk meg, ráadásul ezek kínálják a legkedvezőbb árakat is a turistáknak.

A helyi legjobb hotelek között biztosan találunk majd ajánlatokat az Arcadia Plaza Hotel-től, a Hotel Otrada Boutique-tól, és a Londonskaya-tól is. Minden utazási iroda kapcsolatban áll a Continental Business Hotel-lel, a Black Sea Novy Privoz-zal, és a Palace Del Mar-ral is, így ezen 2-3-4-5 csillagos szállodák ajánlatai között kedvünkre tudunk majd válogatni. Mivel aki rutinos utazó, jól tudja hogy a fő szezon április és október között van, ezért nem is kell magyarázni, miért is annyira fontos, hogy jó előre foglaltassunk szállást, ha nem a maradékból szeretnénk válogatni.
Hogyha Odessa-ba szeretnénk utazni, semmiféleképpen ne induljunk el autóval, hiszen nagyon rossz minőségűek az utak, és Budapesttől számítva több mint 1200 kilométerre található ez a város. Az előbb említett okokból kifolyólag sokkal inkább érdemes repülővel, vagy talán luxusbusszal menni, hiszen lehet hogy még az útiköltség is kedvezőbb lesz, mintha magunk vezetnénk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Rövid ismertető Materáról

Matera egy dél-olaszországi kis város, ahová azért érdemes ellátogatni, mert sok látnivaló található a területén. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük