Kezdőlap » Hotel » Nyaraljunk hajón!

Nyaraljunk hajón!

Napjainkban egyre népszerűbbek a hajós kirándulások, így ahelyett hogy egy másik országba, vagy településre utaznának, sokan választják azt a lehetőséget, hogy befizetnek egy hajóútra. Ez több okból is jó mulatság, egyrészt a kifizetett összegért megfelelő színvonalú ellátást, és szolgáltatásokat kapunk, másrészt pedig olyan csodás tájakra juthatunk el a hajós kirándulás alkalmával, ahová egy szárazföldi út alkalmával nem lenne lehetőségünk. Szintén nagyon gyakoriak az olyan hajós utazások, amikor több városon keresztül utazunk, és minden állomásnál még városnéző körtúrát is tehetünk. Nézzük meg melyek a legnépszerűbb hajós utazási célpontok, és mennyibe kerülnek ezek.

Rendkívül népszerű a Norwegian Dawn négycsillagos hajóút, amely egy 5 éjszakás Karib-szigeteki körutazást ígér, személyenként közel 100 ezer forinttól. Szintén nagyon sokan választják a Norwegian Gem négycsillagos hajóutat, amely 7 éjszakára szól, és több ország is a célállomása. Ezen utazás alkalmával Olaszországból indulva eljutunk Horvátországba, majd Görögországba, és úgy megyünk vissza a kiinduló állomásra, Olaszországba. Egy ilyen hosszabb, több országot magában foglaló utazás ára már kissé magasabb, 220 ezer forint/főtől vehető igénybe. Egy másik, az előbbihez hasonló körutazás programmal vehetjük igénybe a MS Louis Majesty négycsillagos hajó szolgáltatásait, mely szintén 7 éjre tervezett utazást, 140 ezer forinttól. Utóbbi hajó szintén Olaszországból indul, majd Franciaországon és Spanyolországon keresztül haladva Marokkóban köt ki. A leghosszabb utazás egy 14 napos, azaz két hetes utat ajánl a vendégei számára, ez a Norwegian Sun négycsillagos hajója. A kiindulópont Anglia, majd Norvégián és Izlandon megállva tovább utazunk Skóciába, a végállomás pedig Írország lesz. Ez az utazás már sokkal költségesebb mint az előzőek, hiszen több mint félmillió forintba kerül egy főre egy ilyen utazásra egyetlen jegy.
Természetesen ahogy a szárazföldi nyaralásoknál, így ezen ajánlatoknál is gyakran találunk akciós utakat, és last-minute verziók is vannak, ezért hogyha olcsóbban szeretnénk megúszni egy ilyen hajókirándulást, nézzük meg az utazási irodák ajánlatait, és figyeljük folyamatosan a cégeket, és amikor akciós ajánlatokat hirdetnek, csapjunk le rájuk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Bamako, a híres rallyváros

Bamako az Afrikában található Mali fővárosa, és egyben az ország politikai, közigazgatási, és gazdasági központja …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük