Kezdőlap » Nyaralás » Nyaralás Zakynthosban: Meridien Hotel

Nyaralás Zakynthosban: Meridien Hotel

A Meridien Hotel Görögországban, található, Zakhynthos városában. A szálloda közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, csodálatos panorámával. A repülőtértől mintegy 5 kilométerre terül el, így a legkönnyebb a repülési útmód. Ha esetleg még is csak autóval szeretnék meglátogatni ezt a káprázatos helyet, akkor viszont elég hosszú útjuk lesz. Ezért is ajánlott a repülő út, amit egy adott utazási irodában meg is tudnak érdeklődni, foglalni. A központ körübelül 4 kilométerre található a szállodától. A központban számtalan üzletek, bárok, és éttermek is találhatóak, ahol akár egy egész napos túrát is tervezhetnek. Ha az All Inclusive ellátást választják, akkor szinte reggeltől estig fogyaszthatnak ételt, italt, térítés mentesen.

A medencék mellett található bároknál is szint úgy ingyenesen fogyaszthatnak, amennyit csak szeretnének. A szálloda előtti tengerparti részen, homokos-apró kavicsos part található, ahol a napágyak, napernyők, törölközők térítés mentesen igénybe vehetőek. Viszont van az úgynevezett önellátás rendszer is, ahol saját magának kell állnia az ételt, italt, és a szállodában és térítés ellenében fogyaszthat. A szobák viszont teljesen felszereltek, TV, telefon, zuhanyzó, igény esetén széf is bérelhető, térítés ellenében.

Ebben a szállodában minden szobához, jár egy terasz. Valamelyik a tengerre néz, és valamelyik a medencére, kertre. Napközben a gyerekeket az úgynevezett “animátorok” szórakoztatják, strandfocival, strandröplabdával, és még sok minden mással. Esténként jönnek a show műsorok, és különböző mutatványokat mutatni be a görög nők, férfik. Mindenképp próbálják ki, ha lehetőségük akad.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Durban az afrikai nagyváros

Durban egy dél-afrikai nagyváros, Cape Townhoz meglehetősen közel. Ugyan jelenleg nem örvend nagy turizmusnak, mégis …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük