Kezdőlap » Hotel » Nyaralás Sarandán

Nyaralás Sarandán

Saranda Albánia délnyugati részén, a Jón-tengernél található kisváros, ahol többnyire görögök élnek. Ez a hely híres a vendégszeretetéről, és arról, hogy az ide érkező turistákat mindig kellő színvonalon szolgálják ki. Saranda városa telis tele van görög éttermekkel, és megannyi görög terméket kaphatunk itt, ami köszönhető a nagyszámú görög lakosságnak. A kisváros egyre népszerűbb üdülőhely manapság, sokan jönnek ide nyaralni, hiszen a várost komp köti össze Korfuval, ami szintén népszerű turistacélpont. Ráadásul Saranda mellett található Albánia egyik világöröksége is, a híres Butrint romváros, amit innen elindulva szintén könnyen megtekinthetünk.

Saranda városát nagyon egyszerűen megközelíthetjük, választhatjuk akár azt is, hogy egy buszos kirándulás keretei között utazunk el ide, vagy érkezhetünk természetesen másképp, repülővel például. Számos hotel található helyben, így bőven van választék a szálláshelyekből, itt biztosan megtaláljuk azt a helyet, ami a legmegfelelőbb számunkra minden szempontból. Hotelek, apartmanok, és szállodák is várják a vendégeket, hogy itt töltsék a nyugalmas nyaralásukat. Sarandán persze városnézésre is van lehetőségünk, az interneten mindent megtalálunk a helyi, és a közelben található nevezetességekről, amiket nem érdemes kihagyni. A közelben albán nevezetességek várnak minden ide érkezőt, de eltölthetjük az időnket az égszínkék tengerparti strandokon, és felfedezhetjük a környéket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zalakaros, a fürdőváros

Zalakaros, egy igazi fürdőváros, népszerű turistacélpont, amely Zala megyében található, az ország délnyugati részén. Népszerűségének …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük