Kezdőlap » Nyaralás » Nyaralás olcsón

Nyaralás olcsón

Sokak számára gondot jelent a nyaralás megszervezése, nem beszélve annak anyagi terheiről.
Mindannyian víz közelbe szeretnének menni, vagy éppen a hegyekbe, de az utazási irodák katalógusaiban csupa méregdrága, távoli hely szerepel.

Pedig a szomszédos országok is bővelkednek olcsó, ámde gyönyörű, izgalmas üdülő helyekkel. Itt van például Szlovákia, és a Magas Tátra. Meseszép környezet, a sielni szeretők számára maga az Éden, és wellness lehetőségek is akadnak szép számmal.
Akik ismerik a Zemplént, azok számára ideális úti cél lehet Michalovce, ami Sárospatak felől 30 perc alatt megközelíthető, hamisíthatatlan szlovák kisváros, a maga 30.000-es lakosával, strandjaival, múzeumaival, és megszámlálhatatlan látnivalóival.
Egy órára található Kassától, és mivel szép számban akadnak magyarok(alapvetően magyar település), a szlovák nyelv ismerete abszolút nem feltétel!
A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség vár mindenkit, az árak meglepően alacsonyak, és mindennek tetejébe

hihetetlenül barátságosak az emberek.
A Vysoké Tatry ( Magas Tátra) magával ragadó, az ember csak áll, és megszólalni sem tud, ténylegesen egybeolvad a természettel, és minden búját elfelejti.
A környék további látnivalói: Borsi falu, II. Rákóczi Ferenc szülőháza, ahol hamisítatlan középkori programok, valamint ételkóstoló várja a látogatókat, Humenné, ahol számtalan finom szlovák bort kóstolhatunk meg, valamint Kassa, Szlovákia legszebb és legpezsgőbb városa.
Ha már rászántuk magunkat az utazásra, kóstoljuk meg a Tátra tea nevű, tradicionális szlovák pálinkát, és mondjuk ki hangosan: Na zdravie! :)

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hová menjünk nyaralni ? Catania

Catania- egyedülálló kikötő, a második legnagyobb város Szicília keleti partján, lábánál található az Etna. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük