Kezdőlap » Divat-trend.com » Női Divat az Ősz színeiben

Női Divat az Ősz színeiben

Az őszi és téli ruha divat trend ebben az évben is igencsak széleskörű választékkal rukkolt elő. Ebben az évben az ősz színei közé tartozik a pasztell, a mustár sárga, és a zöld egészen a középszíntől a méregzöldig. Divatban maradta a steppelt ruhák választéka, valamint a kockás mintázatúak és a virág mintázatúak is. Valamint a steppelés olyannyira divat maradt, hogy nem csak ruhadarabjainkon, hanem akár kiegészítőinken is megjelenhet, mint például egy divatos táskán legyen az kicsi alkalmi vagy akár nagy „pakolós”. Divatban maradt a pihe-puha pulcsi is, ami lehet sok mintás, egy nagy mintás, vagy akár egyszínű, mindenféle képen feldobja a szettünket. Valamint az örök „gyerekek” számára jó hír lehet, hogy a Disney mesefigurás minták is teret hódítanak maguknak, legyen az akár egy póló, kisebb ruha, vagy akár egy vastagabb pulcsin is. Ismételtem divatban maradtak az „A”vonalú szoknyák, valamint a derékszoknyák, más néven magasított szoknyák is, és a tervezők újítottak a 60-70-es évek divatjából is, ami a háromnegyedes nadrág lesz.
Cipők terén mondhatni örök divat a fekete színű körömcipő, amely szinte akármihez megy ezzel nem lehet mellé fogni, hiszem akár hosszúnadrághoz ami lehet farmer vagy szövet, akár szoknyához ami lehet hosszú rövid, magasított vagy akár „A” vonalú, mindegyikhez nagyon jól áll. De az egyszerűbb stílus kedvelőinek sem kell elkeseredni, mert ugyancsak divatban maradt a „fiús” fűzős cipellő is.
Ahogyan egyre csak jön, a tél megérkezik a hó és a fagyok úgy váltunk boka, vagy hosszú szárú csizmára. A tervezők ebben is elég bőkezűek voltak ugyanis a rövid szárú szegecses, vagy cipzáras, valamint a szögletes sarkú, lapos vagy magas sarkú csizmák a feketétől egészem a bordóig megtalálhatóak a boltokban. Azt, hogy milyen színű vagy milyen fazonú lábbeli illik, hozzánk azt mindenki maga dönti el.
Szóval a hölgyeknek idén is igencsak széleskörű a divatskála, az hogy hogyan használjuk ki az mindenkinek a stílusán és a fantáziáján múlik, de egy biztos mindenki biztosan meg fogja találni a saját hozzá illő szettjét.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük