Kezdőlap » Családi élet » Nemi élet a házasságban

Nemi élet a házasságban

Az első felvetődő kérdés, hogy milyen gyakran éljünk nemi életet. Statisztikákat olvashatunk erről, de ezek megbízhatósága kétes, mert az áll bennük, amit a megkérdezettek mondtak és még az is kérdéses, hogy igazat válaszoltak e, és vajon a megkérdezettek valóban az átlagot képviselik. A helyes válasz erre csak az lehet, hogy ahányszor csak örömük telik benne mindkettőjüknek és képesek is rá.

A statisztikák egyébként azt mutatják, hogy ma a nem idős házaspárok átlagosan hetenként kettő, három alkalommal élnek házaséletet. Hányszor egymás után lehet a következő kérdés. Erre is csak azt mondhatjuk, hogy ahányszor a férfi képes rá és mindkettőjüknek kedve van hozzá. Egyes nők egymás után többször is orgazmusba tudnak jutni.

Egyetlen közösülés alatt is, de a férfinak bizonyos időre van szüksége, amíg ismét képes lesz rá. Azoknak a barátoknak és ismerősöknek, akik nemi teljesítményeikkel büszkélkednek, nem mindig érdemes hinni, hiszen lehet csak a szájuk jár. Nincs is semmiféle teljesítményre szükség, csak harmóniára. De azoknak sincs igazuk, akik azt hiszik, hogy takarékoskodniuk kell nemi erejükkel. A szerveinknek az a feladatuk, hogy működjenek. Aki hosszabb időre ágyban fekszik, izmai elgyengülnek, utána eleinte alig tud lábra állni. Hasonló a helyzet a nemi szerveinkkel is. A rendszeres örömteli házasélet nem gyengít, hanem a nőt boldoggá, széppé teszi és fiatalon tartja, úgy ahogy a férfit is. Elmondhatjuk, hogy mindenki szeretné ezekez a dolgokat a maga életében tudni. Tehát mindenki döntsön a párjával erről a kérdésről és bizalmasan beszélgessenek róla.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen alkotás az anime és a manga?

Az utóbbi pár évben meglehetősen népszerű lett kishazánkban Japán, így gyakran hallani az anime és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük