Kezdőlap » Betegségek » Ne etessük a ráksejteket!

Ne etessük a ráksejteket!

Az elmúlt évtizedekben az egész világon elhatalmasodott megbetegedési forma a rák ellenszere a mai napig nem került megfejtésre. Elhitették az emberekkel, hogy csak egyetlen gyógymód van ellene a kemoterápia. Pontosabban a kemoterápiával megpróbálják megállítani a káros daganatok fejlődését. A hangsúly a „megpróbálják” szón van. Ha valamit megpróbálunk, az ugye nem ugyan az, mintha valamit tennénk valamiért.

Végre, nem rég kimerte mondani valaki, hogy van más lehetőség is, mint a megpróbálás.

Minden emberben a degeneratív, azaz egészségtelen sejtek vannak születésük óta. Ezek csak akkor lesznek kimutathatók, ha több milliárdra elszaporodnak. Amikor a doktor azt mondja, hogy nincs több rákos sejt a beteg szervezetében, akkor valójában csak nem észleli azokat, mivel a teszt nem mutatja ki.

Egy erős immunrendszerű ember le tudja győzni a ráksejteket, mielőtt még daganattá fejlődnének és elterjednének. Erős immunrendszert pedig meg lehet szerezni, ha a genetikai, életmódbeli, táplálkozási, és környezeti tényezők megfelelőek.

Mit tehetünk a rák elleni harcban? Egy nagyon eredményes módszer az, ha kiéheztetjük a ráksejteket. Tehát nem juttatjuk hozzá olyan élelmiszerekhez, amelyek a szaporodásához kellenek. A ráksejtek kedvence a cukor, a tej, a savas környezet, kávé, tea, csokoládé.

Cukor táplálja a daganatot, ezért cukorhelyettesítő használata javasolt, de legfőképp a valódi méz a legjobb. A tej helyett a szójatej a legalkalmasabb fogyasztásra. A savas környezetet a húsételek jelentik, ezért a disznó és marhahús helyett célszerű sok halat fogyasztani, illetve csirkét, de csak kis mennyiségben. A lúgos kémhatású környezet létrehozásában segít a zöldségféle, a teljes kiőrlésű gabona, valamint a sok gyümölcs fogyasztása. A zöld tea rendszeres fogyasztása kimondottan rákellenes hatású.

A felsoroltak figyelembevételével kialakított étrendünkkel nagyban elősegíthetjük, hogy az életünk során ritkán forduljanak elő ráksejtek, és azok ne tudjanak daganattá fejlődni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Laktózérzékenyen egy életen át: okozhat-e komplikációkat az ételérzékenység?

A laktózintolerancia legtöbbször krónikusnak számít, mivel az esetek nagy részében nem gyógyítható. Az érintetteknek ezért …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük