Kezdőlap » Divat és szépség » Napi 3 liter víz a szépségért

Napi 3 liter víz a szépségért

Az ember hajlamos elhinni mindent, amit a magazinokban olvas vagy tévében hall, legfőképp a nőkre igaz ez, ha a szépségükről van szó. Kipróbálunk ezerféle diétát, mozgásformát, krémeket, sminkeket. Azonban egy valamiről érdemes beszélni, ami alapjaiban változtathatja meg egészségünket és kinézetünket, ez pedig nem más, mint a vízfogyasztás.

Én magam sem hittem el, de egy ismerősöm rábeszélésre nekikezdtem a napi 3 liter víz elfogyasztásának. Kezdetben csak azt hallottam, hogy aki ébredés után egy pohár vízzel folytatja a napot, annak eltűnnek a szeme alól a karikái, több energiával viszi véghez a napot. Nos, ezt mindenképpen érdemes kipróbálni, sok igazság van benne, azonban aki több kurázsit is érez magában, az nyugodhat nekivághat a napi 3 liter víz legyűrésének.

Kezdjük a napot fél liter víz megivásával, közvetlenül ébredés után, reggeli előtt. Nem kell egyhuzamban elfogyasztani, elég kortyolgatni. A nap folyamán a maradék 2,5 litert osszuk be úgy, hogy este 6 után már ne igyunk annyit, hiszen akkor kellemetlen lesz, ha éjjel mosdóba kell rohangálni. Próbáljuk meg fél literenként meginni.

Hogy mi ennek az értelme?A bőrkiütések megszűnnek, hiszen a bőr hidratálttá válik, a karikák eltűnnek a szem alól, az ajkak teltebbek lesznek, kevésbé leszünk éhesek, több energiánk lesz, kiegyensúlyozottabbá válunk. Hiszen ki ne érezte volna, hogy a tél beköszöntével lomhává, fáradttá, kedvtelenné válik. Sokan keresik a probléma okát, de a vízfogyasztás emelésével megoldható a probléma. Érdemes kipróbálni!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Aminosavak: segíthetnek meggátolni a bőr öregedését?

Az aminosavak fiatalító hatással vannak a bőrünkre. Ha az étrendünk megfelelő mennyiségben tartalmazza őket – …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük