Kezdőlap » Hotel » Nagyváros Barcelona mellett, Badalona

Nagyváros Barcelona mellett, Badalona

Barcelonától csak 11 kilométerre található az a nagyváros Spanyolországban, amelyet Badalonának hívnak. Ez a város a Costa Brava tengerparton fekszik, és tulajdonképpen sok kis település egymásba olvadásával jött létre.
A magyar fővárostól, Budapesttől majdnem kétezer kilométerre található, és mindenképp repülővel tudunk eljutni ide, és természetesen a barcelonai reptérre érkezünk. A katalán fővárosból pedig már könnyen eljuthatunk Badalonába, maximum egy óra, és vonat segítségével meg is érkezünk.
Egyébként a város vasúti közlekedése kiváló, nagyon sokan utaznak ezzel a járművel, akkor is hogyha például Barcelonába szeretnének átruccanni valamiért. A városban megannyi apartman, kiadó szobák, kedves vendéglátó családok vannak, akik saját házukban is gyakran látnak szívesen vendégeket. Hogyha azonban a luxust keressük, akkor nincs is más teendőnk, minthogy felkutassuk a város népszerűbb szállodáit. A legjobb négycsillagos hotel a Rafaelhoteles Badalona, tőle egy osztályzattal kapott kevesebbet a háromcsillagos Miramar Hotel. A látnivalóktól nem messze helyezkedik el a rendkívül jó árakat kínáló Barcelona Dream Hostel, valamint az Aparthotel Miramar is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sesto Fiorentino

Sesto Fiorentino település nem messze található Firenzétől, és Olaszországban, a Toszkán térségben helyezkedik el. Mivel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük