Kezdőlap » Szállások » Nafplion átlagáras szállásai

Nafplion átlagáras szállásai

Nafplion az Agoliszi öböl mélyén megbújó kis kikötő, melyet méltán sokan látogatnak. A szép régi városrész a stílusok és színárnyalatok harmóniája. Induljanak el este a város felfedezésére, ilyenkor a lenyugvó nap csodás meleg színekkel festi meg az utcákat. A város határában lévő régi velencei erődnek köszönhetően itt láthatják a legszebb görög képeslapokat. Átlagáras szállásait az alábbiakban láthatják.

Hotel Économu: odosz Argonaton. Az ifjúsági szállóval szemben található, még sincs nagyon messze a központtól. Nagy modern épület, hálótermei és fürdőszobás szobái vannak. Tiszta, nagyon kedves a fogadtatás.

Hotel Epidauros: odosz Kokkinu 2. Nagyon jó helyen, a régi városrészben található. Menjenek végig az odosz Amaliason, a szálloda a Commercial Bank épülete mellett van. A szemben lévő épület szobái csodálatosak, nemrég újították fel, falait fehérre meszelték és fával díszítették. A tulajdonosra érdemes figyelni, mivel nem mindig számol pontosan.

Hotel Athena: Szindagma tér. Ennél központibb szállodát el sem lehet képzelni. Az épületben magában nincsen semmi különös, belseje elég öreges, a szobákat limlomokkal rendezték be, de kifogástalanul tiszták. Az árak a szálloda elhelyezkedésére való tekintettel elég alacsonyak, viszont pont ezért igen zajos.

Mariana Panzió: odosz Potamianu 9. Nagyon könnyű megtalálni, a Papanikolaura nyíló lépcsős utcában van. A buszmegállótól induljanak el lefelé az odosz Singrun és az utca vége felé, a régi városrészbe vezető egyik kis utcán forduljanak jobbra. A szálloda egészen fent, a kanyar után van. Ez a városrész szinte vidékiesen nyugodt, a kilátás is csodálatos. A panzió tipikusan görög, a fogadtatás nagyon kellemes. Egy, két és háromágyas szobáik vannak, a mellékhelyiségek a folyosón vannak. Érdekesség, hogy napenergiával melegítik a vizet és van hűtőszekrény is.

Kifejezetten jó árral találhatók ezek a szállások és a festői környezet csak rádob még egy lapáttal a választás biztosságára.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Grand Hyatt Hotel Martinez – Cannes

Sugárutak, elegáns butik karcsú pálmafák sora, a türkizkék tenger és a homokos strandok, rangos jachtok, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük