Kezdőlap » Jog » Munkába járás költségtérítése

Munkába járás költségtérítése

A munkába járás költségtérítése a személygépjárművekhez kötődik.

Nem lehet olyan szabályzatot hozni, hogy gépjármű költségtérítést fizetek, mert az az olcsóbb. Meg lehet egyezni a dolgozóval, hogy távolsági vonatközlekedés vagy autóbusz az utat térítem. Nekem kötelezettségem nincsen.

Ahhoz se ragaszkodik a kormányrendelet, hogy feltétlen személygépjármű legyen.. Még csak saját gépjárműnek se kell lenni. A képzési költségek nem pénzben adott juttatások. Van nagyon drága képzési költség is, hogy több millió forintra stukkol egy-egy vagy több évi térítési költség. Itt meg kell gondolni, hogy főiskolára, egyetemre, OKJ képzésre vagy egyéb képzésre jár be a dolgozó és vagy költségként felszámoljuk vagy méltányos adóterhe van, de konkrét képzési formához kötődik az adóztatás. A pénzintézeti termékek szerepelnek más munkáltató adójogi juttatásába és kafetériai rendszerébe.

Akkor most a munkáltatói kölcsönökről kell még szólni, ami a továbbiakban is elő fog kerülni, hiszen a hitelintézeteknek komoly feladatai vannak a kölcsönök lebonyolításával kapcsolatban. A munkáltató adhat munkáltatói kölcsönt. A hitelintézeteken keresztül kell lebonyolítani és nem adható oda borítékban. Erről el kell számolni, ha lakáscélra adták, akkor nem jelenik meg a kamatkedvezmény. Kamatmentesen kapta. Ha nem lakáscélra adta, akkor megjelenik. hogy A hitelintézetek speciális tevékenységet folytatnak. Ide tartozik a magánszemélyek lakáscélú hitelezés és kölcsönadása. A saját dolgozóiknak nagyon sokszor a munkáltatói kölcsönök olcsóbbak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tanúvédelmi Program Magyarországon

Ha eddig bárki azt hitte volna, hogy emberek „eltüntetése”, azaz identitásának teljes megváltoztatása kizárólag az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük