Munka otthon

Otthon végezhető munka

Gyorsan rohanó világunk változásokon megy át. Főleg a családi szerkezetek, az apa és anya szerepe és helye változik. Karrierista álmok, munkahelyi stressz, vagy a munkanélküliség okoz zavart és vitát a családban.

Számos statisztika említi, hogy egyre több a válás és egyre később vállalnak gyereket a nők. Ezáltal elöregszik a társadalom, ami nehéz gazdasági helyzetet okoz.
Ezen gondokra jelenthet megoldást az otthon végezhető munkák. A fejlődő világunk egy pozitív újdonsága már behálózta otthonainkat. Ez pedig az internet, amely számos megoldást nyújthat álláskeresőknek.

A bennünk rejlő tehetség kiaknázása történhet csoportosan, de akár függetlenül egyénileg is próbálkozhatunk. Magunk lehetünk a magunk főnöke. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy magabiztosak legyünk. Sok egyéni cég azért fuccsol be, mert nincs megfelelő öntudata. Ha van is konkrét célunk, tervünk elfelejtjük, hogy kik is vagyunk, mire vagyunk képesek. Ezt felismerni a legnehezebb. Lehet akármilyen marketing és tudás, ha nincs magabiztosság.

Az internet adta piac világméretű, csak jól kell kihasználni. És emellett még számos előnye van. Például szinte teljesen ingyen megjelenhetünk, az oldalunk reklámozása széles körben történhet és olcsón. (Nem kell plakátozni, szórólapot osztogatni.)

Ha nincs szakmánk kereshetünk online képzést, amit később hasznosíthatunk. Ha van szakmánk, akár tovább is képezhetjük magunkat. Mindemellett tudásunkra ki kell építeni egy olyan internetes oldalt, amivel megcsinálhatjuk a szerencsénket. Ehhez persze sok agyalás, utána járás szükséges.

A legegyszerűbb minta, ha tanácsadó céget alapítunk. Ha valamilyen munkakörben, témakörben jelentős tudást szereztünk, azt továbbíthatjuk e-könyv, telefon, levelezés formájában.
Hazánkban is divatja van már az egyedi készítésű tárgyaknak. Ha asztalosok vagyunk készíthetünk egyedi bútorokat, vagy megjavíthatunk régieket. Ha jó kézügyességünk és fantáziánk van, készíthetünk egyedi ékszereket, dizájnelemeket. Ha értünk a varráshoz egyedi ruhák készítését vállalhatjuk el.
Ha az internetes oldalak készítéséhez értünk, akkor bátran gondolkozhatunk ilyen munkáról.
Az idegen nyelvek távoktatására is van sok lehetőségünk (skype stb.).
A lehetőségek tárháza végtelen, ami az eléréshez szükséges, az sok munka.

A lényeg azonban ne az legyen, hogy ebből most óriási profitot akarjak szerezni. A legfontosabb, hogy jól átgondolt struktúrát alakítsunk ki. Adjunk esélyt magunknak és kérjünk időt párunktól is, hogy kipróbáljuk magunkat ezen az ingatag piacon. A cél legyen inkább a biztonságos életvitel és a stresszmentes munkakörnyezet kiépítése.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Átverések az otthoni munkával

Már szó volt az otthon végezhető munkáról, ami valós munka. Igazi cégek dolgozói, otthonról végzik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük