Kezdőlap » Szállások » Mükénai elegánsabb szállásai

Mükénai elegánsabb szállásai

Mükénai gazdag történelme szinte kiált azért, hogy itt maradjunk legalább néhány napra. Nyáron rengeteg a turista, ami visszavehet egy kicsit a hely szépségéből. Inter-Railel érkező olvasóink örülhetnek, az ásatásoktól 3 km-re van a pályaudvar. A falu és a pályaudvar között folyamatos a buszösszeköttetés. A város elegánsabb szállásai közül szedtünk össze önöknek csak néhányat.

• Dassis Rent Rooms: A főutcában az emléktárgyakat is árusító butikokkal szemben van. A modern épületet nagyon rendben tartják, minden szobában van fürdőszoba. A hátsó szobák erkélye pedig csodálatos kilátást biztosít a tájra. A tulajdonosnő angol származású, nagyon jó az ár és minőség aránya. a földszinten működik egy kis utazási iroda is.

Micinaiko étterem-taverna: A főutcában van. Egy nagy, minden intimitást mellőző termük van, de a felszolgált ételek nagyon finomak. Néhány szobát is ki lehet venni tőlük.

Electra étterem: Szintén a főutcában. A nagyon hangulatos teremben finom, hagyományos ételeket szolgálnak fel. Közvetlenül mellette néhány modern, nagyon kényelmes szobát adnak ki. Mindez csak hajszálnyival drágább a Dassis Hotel-től.

Hotel Petite Planete: A faluból a romok felé vezető úton fekszik. Új, teljesen szép épületet keressenek. A szobákból csodálatos kilátás nyílik az egész völgyre. A szobák kényelmesek, mindegyikben van terasz és fürdőszoba. A szállodának van egy étterme is, melynek terasza ugyancsak a völgyre nyílik. Nyáron a rengeteg csoport miatt érdemes előre foglalni.

Festői terület ez higgyék el, érdemes a nyári szabadságot itt eltölteni ezekben a szállásokban. Az áraik teljesen elfogadhatóak és a kényelmi szolgáltatásokról sem kell lemondaniuk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan válasszunk jó szálláshelyet?

A nyári szabadságban sokan indulnak nyaralni. Ahhoz azonban, hogy szép emlékeink maradjanak a pihenésről, megfelelő …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük