Kezdőlap » Egészséges életmód » Mosás természetesen

Mosás természetesen

A mosás napjaink egyik leghétköznapibb cselekedete. Hiszen ruháink tisztasága elengedhetetlen. Sokszor nézzük hogy mit használjunk, mit mond a tv, a szomszéd, a reklám, és megnézzük hogy mennyibe is kerül a boltokba, tényleg olyan jó-e, milyen az illata, folyékony avagy por alakú legyen.

Mostanság egyre több a bőrbetegség, allergia, ekcéma, kiütések és még rengeteg más.

Létezik természetes mosószer is, az egyik ilyen a mosódió.

A mosódió tőlünk nyugatra óriási népszerűségnek örvend. Sokan ezt tartják a legjelentősebb bio mosószernek a világon. Ez a növény a szappanfák családjába tartozik és egy különleges anyagot tartalmaz, a szaponint, mely meleg vízzel érintkezve habzani kezd, így a szappanhoz hasonlóan erős mosóhatása van.

A mosódió egyik legnagyobb előnye, hogy környezetbarát, mivel a többi mosószerrel ellentétben nem tartalmaz foszfátot és tenzideket amik bőrirritálóak. Ráadásul a mosódió használatával még a környezetet is óvjuk. Egy átlagos mosás alkalmával ugyanis nagyon sok mosószert juttatunk a lefolyóba. Mivel a mosódió természetes, növényi eredetű, így nem tartalmaz semmilyen vegyszert.

Használhatjuk színes és fehér ruhákhoz egyaránt. Nem fakítja, hanem egyenesen élénkíti a színeket. Ezért ideális megoldás például a fekete ruhákhoz. Létezik folyékony változata is, mely a legkényelmesebb. De megtalálható dió formában, kis mosótasakkal kapható, amibe 5-6 szem elég.

Érdemes kipróbálni, natúr boltokban könnyen beszerezhető, közkedvelt és kedvező árú termék.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A testmozgás szerepe az egészség megőrzésében

Régóta tudjuk, hogy a rendszeres mozgás és az egészség között szoros összefüggés van. A mai …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük