Kezdőlap » Divat és szépség » Moletten divatosnak lenni nem lehetetlen

Moletten divatosnak lenni nem lehetetlen

A teltebb idomú hölgyek is ugyanúgy szeretnék csinosan és divatosan öltözködni, mint a vékony lányok. Viszont ők sokszor, mikor meglátják a legújabb trendek ruhadarabjait, sokszor kénytelenek magukban arra gondolni, hogy már megint olyanokkal rukkoltak elő, aki csak vékony lányokon áll jól, pedig nekik is tetszik, szívesen hordanák, de már előre látják, hogy az ő alkatukkal nem a legszerencsésebb viselet lenne.

Ellenben L-es méret fölött is lehet divatosan öltözködni, bárki megtalálhatja a hozzá illő ruhadarabot.
Egy fekete nadrág például mindig divatos, és ugye ez a szín slankít, optikailag vékonyít a legjobban. A teltebb lányok se próbálják meg bő szárú nadrágokba kényszeríteni a lábukat, mert attól csak még vastagabbnak tűnik a vádli. Ha nem is a teljesen szűk szárú, de a lefelé szűkült válasszák ők is, mert az vékonyít. Ha ehhez egy bő, de nem zsákszerű felsőt vesznek fel, az takarja a kényes részeket. A csipke példának okért idén nagy divat: egy fehér, lenge csipkés felső egy sötét nadrággal telitalálat.

A teltebb alkatú lányok csodafegyvere lehet a harisnya. Az ö ruhatárukban jól jöhet ár alakformáló harisnya, amivel pár centit simán le lehet faragni az adott testtájékon.
Molett hölgyek is hordhatnak cicanadrágot, feltéve, ha sötét alapon apró mintásat választanak, mert számukra ez a legideálisabb. De náluk is alapszabály, hogy olyan felsőt vegyenek fel hozzá, ami elég hosszú ahhoz, hogy eltakarja az intim testrészeket.
Nem szégyen alakformáló fehérneműt sem viselni, ha ez segít az önbizalom növelésben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szemöldök ápolás profi módon.

Ha apró hányok, vagy hiányosságok vannak a szemöldökben, akkor érdemes a szemöldökceruzát használ, viszont ha …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük