Kezdőlap » Szilveszter » Mivel vigyázzunk szilveszterkor?

Mivel vigyázzunk szilveszterkor?

A szórakozás közepette, mikor este előkerülnek a beszerzett tűzijátékok, amik igen látványosak ugyan, de óvatosnak is kell lennünk azért! Vannak szilveszterkor olyan, eszközök melyek nagyon szép látványt keltenek, viszont veszélyesek is lehetnek, ha nem vagyunk elég óvatosak. Az otthon használatos hagyományos csillagszóróval is vigyázni kell, jól tesszük, ha kint az utcán csináljuk és nem bent a szobában, mert akár tüzet is okozhat és az arcunkhoz se tartsuk túl közel.

Elég veszélyes még a petárda is, és ez jóval veszélyesebb, mint a csillagszóró. Amit már tiltanak is. Nem csak az emberek épsége miatt, hanem az állatok sem szeretik félnek tőle és megzavarodnak, ha hangosak akarunk lenni, akkor használjunk trombitát vagy kerepelőt inkább, azzal nem okozunk senkinek se sérülést se félelmet. Lehet még vásárolni otthoni tűzijátékokat is, ezzel is elég óvatosnak kell lenni és megbízható helyről beszerezni, mert, ha rosszul van összeállítva balesetet is okozhat.

A megbízható forrás egy dolog, de önmagunknak is vigyáznunk kell, ha meggyújtjuk az ilyen eszközöket, akkor időben el is kell engedni, mert bármikor működésbe léphet, és nem lenne túl szerencsés a kórházban tölteni a szilveszter további részét. Szóval csak óvatosan kell használni és tisztában kell lenni azzal, hogy, hogyan is kell az ilyeneket biztonságosan kezelni. Ha már biztosak vagyunk a dolgunkban, akkor csak nyugodtan tűzijátékozzunk kedvünkre és adjunk gyönyörű pillanatokat a családnak, barátnak és szomszédnak az év utolsó estéjére. Vigyázzunk magunkra és környezetünkre!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük