Kezdőlap » Divat és szépség » Mivel szőrtelenítsek?

Mivel szőrtelenítsek?

Örök probléma. Nőknek főleg. Ugyan az évtizedek alatt sokat változtak az egyes eszközök és újak is épültek be a mindennapokba, de egyiknek sem sikerült megváltania a világot és megszabadítani minket a nem kívánt szőrzettől. Véglegesen.

Borotva
Néhány húzás és már kész is! A leggyorsabb módszer, ami a legkevésbé tartós. A szőrbenövések ugyan elkerülhetőek vele, de apró hámsérüléseket könnyen okozhatunk. Borotva és borotva között is hatalmas különbségek lehetnek. Érdemes olyat választani, ami 3 pengés és rendelkezik krémező csíkkal. A silányabb minőségűekkel könnyebben megvághatjuk magunkat.

Gyanta
Hideg gyantacsíkok, gázon melegítés vagy kozmetikus érintése? Mindegy. Az összes alternatíva fájdalmas. Arról nem is ejtve szót, hogy növeszteni kell a szőrt, hogy gyantázhassunk. Utána egy ideig sima lehet a bőrünk, de keveseknek adatik meg négy hét szőrtelenség, ahogy a reklámok ígérgetik. Szőrtüszőgyulladás könnyen vele járhat és a gyantázás utáni kipattogás sem szép látvány. Vannak, akiknek elvékonyodnak a szőrszálaik a gyantázástól, de ez nem működik mindenkinél így.

IPL és lézer
Tartós megoldást ígérnek az IPL vagy lézer technológiát alkalmazó gépek. Sajnos magas áruk miatt nem mindenki engedheti meg magának, hogy ezekkel próbálkozzon. Hatásuk lutri. Van, akinél nagyon jól működik, míg más kidobott pénzét sírja vissza egy kezelés sorozat végeztével. Nem fájdalmas a kezelés. Borotvára persze szükség lesz, hiszen ezt a két módszert párhuzamosan kell alkalmazni, de legalább lehet esély a szőrszálak mennyiségének csökkenésére.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tippek az otthoni hajfestéshez

A fodrász helyett sokan választják az otthoni hajfestést. Néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy megfelelő eredményt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük