Kezdőlap » Házépítés » Mivel árnyékolhatjuk a családi házunk tetőablakait?

Mivel árnyékolhatjuk a családi házunk tetőablakait?

Erre a kérdésre tökéletes segítséget ad az úgynevezett ARS standard roló, amely kiváló választás lehet a családi házaknál a tetőtéri ablakok árnyékolására, akár télen, akár nyáron is egyaránt. Az ARS standard tetőablak árnyékoló, vagy más néven ARS standard roló szinte tökéletes védelmet képes nyújtani a fénnyel szemben, ugyanakkor arra is tökéletes, hogy díszítse a belső teret is. Az ARS roló azért nagyon hasznos, mert képes arra, hogy csökkentse a beáramló fény mennyiségét, azonban ezzel együtt emeli a tér esztétikáját is, valamint szinte bármilyen anyaghoz jól illeszthető, amit bent a családi ház belsejében, illetve az adott tetőtéri helyiségben használunk. Legyen szó akár sötétítőről, akár mintás, vagy színes változatról, az ARS standard roló mindenhova jól illik, és szolgál megannyi hasznos tulajdonságával. Az ARS standard roló valójában egy olyan anyag, amelyet egy rugóval ellátott rúdra szereltek, illetve tekertek fel. Azonban ebben a szerkezetben a rudat egyfajta esztétikus alumínium takarólemez fedi el, annak érdekében, hogy a helyiségben az egész tetőárnyékoló esztétikus hatást nyújtson. A három akasztópárt, amivel lehet rögzíteni az ARS standard rolót, az ablakszárnyra lehet rögzíteni, és ezek segítségével a rolót különböző pozíciókban is megállíthatjuk. Természetesen nem kell attól tartani, hogy beakad, illetve valami probléma lesz vele, mert az ARS standard roló kézzel is állítható, és a magasan felszerelt rolót pedig egy univerzális, úgynevezett ZST rúd segítségével tudjuk majd kezelni.

A standard rolónak számos pozitív tulajdonsága, és emellett legalább ilyen jellemzői is vannak. Első, és talán egyik legfontosabb jellemzője, hogy a segítségével a beáramló fény, és annak intenzitását fokozatosan tudjuk csökkenteni, és magát a rolót három különböző pozícióban tudjuk összesen megállítani. Szintén jellemző rá az az esztétikus takarólemez, amely alumíniumból készült, és ami elfedi a roló eredeti rúdját. Hogyha a rolót teljes mértékben lehúzzuk, azzal biztosítjuk a bent lakók teljes intimitását, és azoknak a részleges védelmét is a nappal, illetve a nap melegével szemben. Természetesen mivel a roló takar, ezért véd az UV sugárzás ellen is részlegesen, és szintén a jellemzője, hogy olyan színben kérjük, amilyenben csak szeretnénk, így igazán egyedi színválasztékban kapható.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Polisztirol tetőelem a családi házaknál

Az úgynevezett ProKoncept, vagy más néven polisztirol tetőelem alkalmazása azt teszi lehetővé, hogy miután elkészítettük …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük