Kezdőlap » Családi élet » Mitől történnek a discó balesetek?

Mitől történnek a discó balesetek?

Kezdetben történtek ugye a diszkóbalesetek. Elég csúnya ügyek voltak ezek: ifjú bikája a Lada ezertöcsi szőrkormányát kézben lazán tartva, nem kevés vilmoskörtétől átszellemülten, a frissen másolt Soho Party- kazetta dübörgésétől felajzott állapotban, az anyósülésen hasonló hangulatban kacarászó faluszépe bikavadító idomaira fixálva elnézett egy kanyart hazafelé tartva a szomszéd helység zenés szórakoztatóegységből, és rácsavarodtak a környék legszebb tölgyfájára.

Miután a tajgán jó néhány évvel korábban épített jármű viszonylag gyengén volt ellátva mind aktív, mind passzív biztonsági rendszerekkel, és a még létezőket sem igazán használta ki a kis kompánia, hiszen a biztonsági öv bekötése menőéknél sokat ront az imidzsen, az incidens szomorú véget ért.
Mind a bika, mind a szépség odalett, nem beszélve a hátsóülésre bezsúfolódott, négy és hét közötti létszámban összegyűlt, vadul kurjongató, és egy demizsonnyi olaszrizlinget éppen körbeadó, pechükre a rossz kocsiba, rosszkor behiénázó cimborák csapatáról, akiket háromszáz méteres körzetben találtak meg a helyszínre nagy erőkkel felvonuló mentőegységek. Egy időben szinte hetente történtek hasonló szomorú esetek, meglehetősen hangos társadalmi visszhangot kiváltva.

Leginkább vidékre volt jellemző, ahol egy-egy divatosabb szórakozóhelyre a környező városokból tömegével érkeztek a fiatalok, akik elfelejtkeztek az aprócska tényről, hogy hajnalban még valahogy haza is kell vezetni, és jó hedonista módjára csak a pillanatnak élve becsavartak jó pár töményet.Reggelre természetesen kellőképpen megemberesedtek, és a hasonlóan feltüzelt cimbiknek meg villantani, mit tud apu Golf-ja. A kocsi rendben is volt, a reflex annál kevésbé.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az idős szülők gondozásra, ápolásra szorulnak

Beszélnünk kell a szülőkről, akik megöregszenek és néha betegek is lesznek. Előbb utóbb ápolásra, ellátásra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük