Kezdőlap » Látnivalók » Mitől olyan izgalmas Etnaland?

Mitől olyan izgalmas Etnaland?

Lenyűgöző szórakoztató komplexum, a szabadtéri Etnaland, ami Catania közelében található.
Gyerekes családok kiváló utazási célpontja lehet az Etnalandi állatkert, ahol különböző állatok- tigrisek, papagájok, elefántok, és flamingók élnek.
A Themepark egy vidámpark, ahol az egészen apró népek, és a nagyobbak is megtalálják kedvenceiket.
Nagyoknak: az Eldorádóban veszélyesen száguldunk le a kanyargós sínpályán, a Quasar egy megvadult csillag, rajta valóban érezzük a gravitáció erejét! A sikolyokat ne hagyjuk otthon. A Bábel tornyában gondolkodni sem marad időnk, 20 méteren zuhanunk le és emelkedünk fel, miközben a szédítő forgásban egymás szavát sem értjük.
Kicsiknek: a Kasimiro egy színes kisvonat, amivel tehetünk egy kis utazást. A Gran Carillon-al a mesék világába utazhatunk, a Twistarello a kicsik körhintája.

A vízi parkban különféle túrákat tehetünk.
A hosszú Dragon Riveren (Sárkány folyón) át egy misztikus világba érkezünk, ázsia minden titkát felfedhetjük. A veszélyekkel teli krokodilzúgó, pörög-forog, miközben zúdulunk alá a habokba. Örvények és vízesések szabdalják utunkat, miközben vadállatok lesnek minket mindenfelé.
Átvághatunk a dzsungelen, ahol szellemek irányítnak, azt akarják vessük magunkat a semmibe. Ide bizony bátorság kell: egy húsz személyes csónakkal 30 méter magasba visznek, és egy igen meredek csúszdán érünk a habokba. Felejthetetlen élmény!
A gyerekek nagy kedvence a Kaos, ahol kis kör alakú hajónkon egymást vízi ágyúkkal lőve megnyerhetjük az utolsó csatát. Készen állsz a harcra? Feltétlen szükség van a józan észre, és egy harci stratégiára. Ez a színes és kalandos játék nem csak a gyerekek kedvence.

Ha ezek után még több izgalomra vágyunk,, keressük fel a „Jurassic Park” falut, ahol teljes méretében csodálhatjuk meg a régen kihalt ősgyíkokat, a paleozoikum kortól kezdve majdnem napjainkig- mert itt őseinkkel is találkozhatunk. Az élethű állatok között néha teljesen elveszettnek érezhetjük magunkat, de nem csak óriásokkal mérhetjük össze magunkat, kisebb fajtásuk sem kevésbé félelmetesek. A velük való fotózás, videózás, ahogy megülünk egy-egy ősgyíkot, levadásszuk, minden gyerek álma.
Estefelé egyedülálló lézershow szórakoztatja a látogatókat, háromdimenziós sugarakkal rajzolt ábrák, és rajzok színes kavalkádja.
Az itt tett látogatásra sokáig emlékezni fognak.
Kedvcsinálónak: https://www.youtube.com/watch?v=U-t1EDw3asM

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért nézzük meg Tiahuanaco-t?

Tiahuanaco a Titicaca-tótól mintegy 15 kilométerre található. Műemlékei és szobrai nagy érdeklődést keltettek a régészek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük