Kezdőlap » Film » Mitől lett népszerű a History csatorna?

Mitől lett népszerű a History csatorna?

A History csatorna több mint 3 éve jelent meg Magyarországon azzal a céllal, hogy Európa felé tárja azt a történelmi megismerést, ami már elterjedt Angliában, és Amerikában.
Az újfajta szemlélet, amit a History képvisel, egy olyan történelemszemlélet, megismerés, amit még a 2000-res évek elején fejlesztettek ki, és aminek a lényege az, hogy nem dokumentumműsorokkal mutatják be az ember alkotta történelmet, hanem valóságszerű elemekkel ötvözve ismerjék meg azok az emberek is a világ fejlődését, akik nem szeretik a történelmet, és az azzal foglalkozó tudományokat.
A History eredetileg Angliából indult, azonban pár hónap alatt leszerződött amerikai cégcsoportokkal, és ezzel érte el azt, hogy olyan sikersorozatok kerüljenek a képernyőjére, mint például az Amerikai Zálogcsillagok, az Amerikai Guberálók, vagy éppen az Ősi idegenek című tudományos idegen lényekkel foglalkozó, ledöbbentő sorozat. A History mára már több mint 60 országban elérhető, azonban csak néhány olyan ország van, ahol az ország anyanyelvére fordítják le a műsorokat, és az adást. A csatorna külön kérésére nem törölték el a műsorban szereplő emberek saját hangját, hanem arra illesztették rá a szinkronhangokat, hogy a nézők tisztában legyenek a műsorban lévő személyiségek eredeti hangjával is. A History az elmúlt években hatalmas sikereket ért el, mivel a csatornán szereplő személyiségeket Amerika-szerte rengetegszer meghívják a különböző talkshow-kba, ezáltal népszerűsítve önmagukat, és a History csatornát is. Sokan úgy gondolják, hogy a History nem csak egy történelmi tévécsatorna, hanem egy valóságshow szerű tudományos műsorokat sugárzó adó, amely minden korosztályt kielégít.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dirty Dancing

Dirty Dancing, avagy Piszkos tánc, egy film amit mindenkinek látni kell. Egy film ami generációkon …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük