Kezdőlap » Film » Mitől lett kedvenc A Vasember című film?

Mitől lett kedvenc A Vasember című film?

A Vasember című filmet 2008 áprilisában mutatták be. A Marvel Comics Vasember képregényei alapján készült szuperhősös mozi főszereplője Tony Stark, akit Robert Downey Jr. alakít. A szereplőgárdát ebben a filmben is nagyon jó színészekből válogatták össze, ahogy az már megszokott a Marvel filmek esetében. Stark személyi asszisztensét, Peppert például Gwyneth Paltrow játssza, de olyan nevek szerepelnek még a filmben, mint Jeff Bridges, vagy Samuel L Jackson.
A történet kezdetén kiderül, hogy Tony Stark, egy milliárdos fegyvergyáros, aki Afganisztánba utazik, hogy ott bemutassa a legújabb gyártású fegyvereit, melyet a Stark Industries készített. Azonban egy gárda, a magát Tíz Gyűrűnek nevező terroristacsoport megtámadja őket, és elrabolják Starkot, majd arra kényszerítik, hogy egy rakétát állítson össze nekik. Stark nem teljesíti a feladatot, és helyette egy olyan páncélzatot épít, mellyel meg tudna szökni onnan. Közben szembesül mindazzal a pusztulással, melyet a Stark vállalat által gyártott fegyverek okoznak. Amint sikerül visszatérnie Amerikába, tökéletesíti a művét, a páncélt és olyan technológiát alkot, aminek köszönhetően ő maga válik Vasemberré. Szuperhősként elkezd az ellen harcolni, aminek eddig ő maga volt a vezető képviselője, valamint leszámol azzal aki elárulta őt.
A Vasember című film akkora kasszasiker lett, hogy nem sokkal az első rész után elkezdték forgatni a következő részt is, melyben Tony Stark története tovább folytatódik.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért zseniális film A Sötét lovag?

Christopher Nolan rendező egy olyan témához nyúlt, amelybe már többen belebuktak: az új, ő általa …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük