Kezdőlap » Film » Mitől lett híres az Amerikai Guberálók?

Mitől lett híres az Amerikai Guberálók?

Az Amerikai Guberálók a History tévécsatornán látható sorozat, aminek a hivatalos elnevezése, az American Pickers. A sorozatban két személy – Frank, és Mike – szerepel, akik Amerika 32 államában járják az utakat, azért hogy olyan kincsekre leljenek, amik bemutatják Amerika történelmét. A sorozat a History indulása óta hatalmas sikert ért el.
Ez annak köszönhető, hogy az olyan emberek is elkezdték nézni a sorozatot, akik nem szeretik a történelmet, azonban azt szívesen végigkövetik a tévén keresztül, hogy Frank és Mike milyen emléktárgyakat, cégtáblákat, játékokat, vagy éppen közlekedési eszközöket talál az eldugott amerikai pajtákban, vagy raktárakban. A sorozat lényege –aki még nem látta volna-, hogy a két férfi olyan dolgokat keres a különböző emberek házaiban, amiket ők ott azonnal kézpénzért megvesznek, és később, a saját hasznuk rátételével eladják. Így megmentenek olyan tárgyakat, amik eredeti gazdájának már semmit nem jelentenek, más embernek viszont örömet okoznak.
Frank és Mike Illinois-ból indították boltjukat, és vállalkozásukat, amivel eleinte csak egy kis boltot tudtak üzemeltetni, ahol próbálták eladni a tárgyakat, amiket ők „guberáltak”. Amikor a History úgy döntött, hogy támogatja Frank és Mike munkáját, még csak egy-két évadra voltak leszerződtetve, azonban a hatalmas nézőszámnak köszönhetően mára már a History csatorna legjobban nézett műsorává váltak. Ez pedig azt is jelentette, hogy a kis illinoisi vállalkozópárosból mára már egy népszerű celebpáros lett.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük