Kezdőlap » Nyaralás » Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra?

Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra?

Eljött a családi vakáció ideje? De már megint nem tudod, hogy mik a fontos dolgok, amiket vinni kellene? Néhány ötletet itt most megtalálsz.

A ruhák, bár ezt általában senki nem felejti el, míg a fehérneműk vagy a zoknik gyakran feledésbe merülnek. A cipők azt is elfelejthetjük, hiszen a ruhát már odatettük, de a hozzá illő cipőt még nem és lehet, elfelejtjük, így kellemetlenség érhet minket a nyaralás során, mikor fel szeretnénk venni.

A tisztálkodási szerek, sampon, tusfürdő, szappan, fogkrém, dezodor, parfüm, valamelyikről mindig elfelejtkezünk, bár ez annyira nem nagy gond, hiszen bármelyik boltban pótolható.

A fogkefe örök ludas, valakié mindig otthon marad, így hát erről se feledkezzünk meg.

Aztán a legfontosabbak az iratok, a pénz, az útlevél, a térkép, a DPS, a telefon, ha kocsival megyünk a pótkulcs. Ezek azok, amiket nem tudunk beszerezni, ezért kellő figyelmet igényelnek.

Ha pici gyerekkel megyünk nyaralni, az megnehezíti a dolgunkat. Hiszen a kicsi gyereknek nagyon sok mindenre van szüksége, babakocsira, hordozóra, babaülésre, cumira, cumisüvegre, ennivalóra, innivalóra, pelenkára, játékokra és stb., így hát még több dologra terelődik a figyelmünk, és míg arra koncentrálunk, hogy ne hagyjunk itthon semmit, amire a picinek szüksége van, addig a saját dolgainkról megfeledkezünk, így abból marad otthon valami.

A nyaralás során szinte már arany szabállyá vált, hogy valami mindig otthon marad, nincs olyan, hogy mindenki mindent elhozott volna, amit akart.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hová menjünk nyaralni ? Catania

Catania- egyedülálló kikötő, a második legnagyobb város Szicília keleti partján, lábánál található az Etna. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük