Kezdőlap » Szilveszter » Mit vegyünk fel szilveszterkor?

Mit vegyünk fel szilveszterkor?

Azt, hogy milyen ruhát veszünk fel szilveszter estéjén meghatározza a körülmény, a helyszín és, hogy milyen a személyiségünk, jellemünk, hány évesek vagyunk.
Ha szilveszterkor bulizni megyünk és a tini, kamasz korosztályba tartozunk a trendi darabokat részesítjük előnyben, legyen az farmer egy menő felsővel, vagy csillogó- villogó anyagból egy ruha, mindenképp kiemeli az alakot és többet mutat, mint a hétköznapi viselet.
A középkorúak már inkább részesítik előnyben a kényelmes darabokat, azonban fontos a csinos megjelenés, egy egy kiegészítő, ami utal a szilveszterre.
Fontos szem előtt tartanunk, hogy nem mindegy hol fogjuk tölteni az év utolsó napját. Ha szabadtéri rendezvényen, koncerten, utcabálon veszünk részt, a praktikus, kényelmes és meleg darabokat részesítsük előnyben. Több órán keresztül kint a hidegben nem túl klassz érzés, még ha némi forralt bor vagy alkohol társaságában próbálunk átmelegedni. Meleg sapka, kesztyű és sál, dzseki elengedhetetlen.
Ha házibuliban vagy meleg, fedett helységben bulizunk ott megmutathatjuk a csini, trendi ruhatárunkat, sminkünkkel fel hívhatjuk magunkra a figyelmet.
Szilveszteri kiegészítőkkel ( trombita, világítós hajráf stb. ) még feltűnőbbek lehetünk. Ügyeljünk arra, hogyha kimegyünk a levegőre vegyünk fel kabátot, mert megfázhatunk, főleg ha a tánc hevében kimelegedtünk.
Szilveszterkor megengedett az erősebb smink, a csillogó ruha, kiegészítők, a buliról szól és a jókedvről. Arra azonban figyeljünk, hogy ne legyünk közönségesek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük