Kezdőlap » Szilveszter » Mit vegyünk fel Szilveszter este?

Mit vegyünk fel Szilveszter este?

A ruházatunk attól függ, hogy hol és kikkel töltjük a szilvesztert végül. Hiszen teljesen más ruhát fogunk választani, ha otthon töltjük az estét, ha bulizni megyünk, ha a szülőkkel leszünk, ha házibuliba megyünk, ha a főtéren leszünk.

Ha otthon szilveszterezünk két változat közül dönthetünk. Választhatjuk az otthoni kényelmes viseletet, mint például a melegítőt, vagy kiöltözhetünk otthonra is megadva az ünnepi hangulatot az estének. A döntés a mi kezünkben van.

Ha buliba megyünk egyértelmű, hogy kicsípjük magunkat, de attól még el kell dönteni, hogy visszafogottabb vagy kihívóbb ruhát választunk. Ezen az estén kiválaszthatjuk a legcsillogóbb ruhánkat vagy a legcsillogóbb ékszereinket, mind illeni fog az alkalomhoz, de ugyanígy választhatunk a sminkhez csillogóbb rúzst, szájfényt szemhéjpúdert, csillámport, körömlakkot. Ez az este a csillogásról szól.

Ha a szülőknél szilveszterezünk, akkor is választhatunk kényelmes ruházatot vagy csak egy sima hétköznapi viseletet.

Ha házibuliba készülünk, akkor szintén a party ruhánkat fogjuk kiválasztani a hozzá illő kiegészítőkkel.

Ha viszont a főtéren töltjük az estét, akkor a meleg ruházatra kell törekedni. A kabát alatt úgysem fogják látni, hogy mi is van, de mi érezni fogjuk, ha nem kellően meleg öltözéket választunk. Nem érdemes elrontani, azzal az estét, hogy egész éjjel vacogjunk és nem élvezzük a programokat, majd átfagyva bújjunk be végül az ágyba és esetleg egy jó kis megfázással kezdjük az új évet. Ez senkinek sem hiányzik. Öltözzetek hát fel jól. Legyen rajtatok sapka, sál, kesztyű, vastag zokni. Válasszátok a legvastagabb talpú csizmátokat, hiszen a vékony talpúakban nagyon hamar fázni fogtok.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük