Kezdőlap » Otthon végezhető munka » Mit tudunk otthon dolgozni?

Mit tudunk otthon dolgozni?

Számtalan helyen olvasunk olyat, hogy interneten végezhető munkával pénzt kereshetünk. Ezek nagy része vagy a fillérekért kattintgatós oldalakt takarják, vagy pénzbefektetés után kézhez kapott „munkacsomagot”, amivel aztán hirdetéseket kell feladni különböző oldalakra, vagy valami hasonló bugyuta feladatot kell elvégeznünk. Azt hiszem ezek hatékonyságát mindenki első ránézésre megkérdőjelezi, és nem is vág bele, érthető módon.
Ha viszont valami tényleg tartalmas, értékes, érdes munkát szeretnénk végezni, akkor gondolkodjunk el azon, hogy miben vagyok jók, tehetségesek, van-e valamihez kifejezetten jó érzékünk.
Vannak olyan oldalak, ami speciálisan azért jöttek létre, hogy összehozzák egy kalap alá az ország tehetséges, ügyes kezű kézműveseit, alkotó tevékenységet folytató művészeket. Legyen képzett, vagy hobbi szinten alkotó, lényegtelen. A lényeg az, hogy ezeken az internetes felületeken bárki árulhatja a saját kis virtuális boltjában a termékeit. A fő szempont, hogy igényes, szépen elkészített, saját kezünk munkáját tegyük közzé. Ügyesen fűzöl gyöngyöt, vagy csodaszép decoupage tárgyakat készítesz, és úgy gondolod, fizetnének érte mások? Egy próbát megér, hátha valakinek tényleg elnyeri a tetszését. Mindenki jól jár.
Extrának számít, hogy már ehető termékeket is lehet eladásra hirdetni. Lekvárok, marcipán figurák, mézeskalács házak, stb, igazi házi készítésű ízek is látható a kínálatokban.
Ahhoz, hogy egy ilyen oldalon áruljunk, tisztában kell lennünk az adózási kötelezettségekről. De ha ennek utána jártunk, az oldalon való regisztráció után már tölthetjük is fel a portékánkat. Sajnos ez sincs ingyen. Bizonyos fix összegbe kerül, ha fel akarunk tölteni egy dolgot. És ha valamit eladunk, az után az oldal jutalékot von le – valamiből a folyamatos működését is meg kell oldani.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Munka otthon

Otthon végezhető munka Gyorsan rohanó világunk változásokon megy át. Főleg a családi szerkezetek, az apa …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük