Kezdőlap » Hobbi » Mit tud a számmisztika?

Mit tud a számmisztika?

Az ember nem is hinné, hogy a születési nevünk és születési dátumunk milyen sok mindent elárul a személyiségünkről. Szokták önismerethez is használni és segíthet meg találni az életutunkat is, pályaválasztóknak adhat útbaigazítást, hogy mihez is kellene kezdeniük, ha nem találják helyüket a világban. Viszont nem mondhatja meg, hogy mit tegyél csak is tanácsokkal láthat el, amit vagy megfogadsz, vagy nem.

Az interneten nagyon sok ilyen számmisztikai kalkulátort találunk, de ezek elég általános képet adnak, úgy, mint a horoszkópok. Ha pontosabb információkra lenne szükségünk, akkor mindenképpen megéri szakemberhez fordulni, aki nem csak az alap dátumot, de percre pontosan számol, így pontosabb képet is kapunk önmagunkról és az életünkről. Nem csak a születési dátumunk árulkodik, hanem a nevünk is hordoz bizonyos személyiségjegyeket,úgy nevezzük névmisztika és az eredmény, inkább belső tulajdonságainkról árulkodik.

A dátumunkból, úgy kapunk egy számot, hogy összeadjuk az összes számjegyet és, ha kétjegyű számot kapunk azt pedig reprodukáljuk egy számjegyre, vagyis összeadjuk még azt is.

A végeredmény 1-9-ig valamilyen számjegy lesz. A névnél pedig van több féle számmisztikai táblázat, mint például a Pitagorasz féle számtábla és Cherio féle számtábla közül lehet választani. Ezekben a táblákban mindegyik szám alá 1-9-ig egy vagy több betű van kiosztva. Ha a nevünket felírjuk egy papírra és a betűink alá oda írjuk a hozzá tartozó számot, akkor a végén összeadva (ugyan úgy, mint a dátumnál), megkapjuk a névszámunkat. Tessék csak kipróbálni, már csak kíváncsiságból is, lehet, olyasmikre bukkanna, amire nem is számítana.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mire használjuk a maradék csempetörmeléket?

Egy házfelújításnál, pláne házépítésnél nagyon sok csempetörmelék keletkezik, illetve egész maradék csempék is felgyűlhetnek a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük