Kezdőlap » Autó » Mit tud az új Escalade?

Mit tud az új Escalade?

A Cadillac nemrégiben bemutatta az úgynevezett 2015-ös nevű új típusú Escalade-jét. Ez az autó azok számára lehet meghökkentő, akik ismerik a Cadillac-et főként az Escalade típusokat. Első ránézésre az új 2015-ös egy futurisztikus stílusban megalkotott autóóriásnak tűnik, melyen szó szerint alig található íves vonal, mivel majdhogynem minden része szögletes, és „kockás”.
Elülső nézetben a lámpái igen furcsán vannak az autóra tervezve, mivel ha jobban megnézzük, olyan mintha a fényszórókat és a ködlámpákat egy hatalmas üvegburába rakták volna, és ezt a látszat kedvéért eltakarták volna a lökhárító egyes részeivel. Az autó két verzióban lesz rendelhető, egy 5,18 méteres alvázú változatban, és egy luxusváltozatban, ami egy 5,7 méter hosszúságú óriás lesz majd. Így ezen számok alapján is elmondhatjuk, hogy ennek az autónak szó szerint luxus limuzin méretei vannak, ezt a külseje is jól mutatja, azonban belülről még ennél is meghökkentőbb dolgokat találunk. Elsőként megemlítendő a vetített kijelzős műszerfal, az első ülések mellett található légzsákok, és a hatalmas központi rakodófelület, ami szó szerint egy falat képez az elől ülő két ember között. A kormányműnél felfedezhető lesz egy középponti irányítókar is, ami egyes kritikusok szerint zavarhatja majd a vezetésben azokat az embereket, akik az autót valóban használni akarják.
Az új 2015-ös Escalade 6,2 literes 420 lóerős V8-as motorral készül, amihez egy hatsebességű automata váltót adnak. Az autóhoz, mivel tele van extrákkal, így egyéb kiegészítők nem kérhetők, mindössze annyi, hogy összkerékhajtású, vagy hátsó kerék meghajtású legyen a jármű.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Chevrolet Corvette Stingray 2014

Amikor az eredeti Chevrolet Corvette Stingray debütált öt évtizeddel ezelőtt, Zora Arkus-Duntov, a Corvette egyik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük